Από τις ρομποτικές κλήσεις έως τα ανεπιθύμητα μηνύματα, οι ανεπιθύμητες επικοινωνίες είναι μια μάστιγα που έχει επηρεάσει τους περισσότερους κατόχους τηλεφώνων. Ευτυχώς, υπάρχουν χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως η Call Screen των Pixel, που βοηθούν στην διαχείριση αυτών των ενοχλητικών καταστάσεων. Φαίνεται ότι η Google επιδιώκει να βελτιώσει περαιτέρω αυτή τη λειτουργία στο εγγύς μέλλον με τη βοήθεια AI.

Ο Group Product Manager για την εφαρμογή Phone by Google, Jonathan Eccles, συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο του Made by Google Podcast και σχολίασε τη δράση της εταιρείας σχετικά με αυτό το φαινόμενο. Όπως ανέφερε, στόχος είναι ένα μέλλον όπου δεν θα πρέπει ποτέ οι χρήστες να ενοχλούνται και μόνο στη σκέψη ότι χτυπάει το τηλέφωνο τους. Σε αυτό θα βοηθήσει η AI, σύμφωνα με τον Eccles.

Οι εταιρείες στρέφονται στην ΑΙ για να λύσουν προβλήματα και να επιταχύνουν ακόμα περισσότερο διαδικασίες, με στόχο τη διευκόλυνση της ζωής των χρηστών, των εργαζομένων, και τα λοιπά. Όσον αφορά τις κλήσεις, η λύση είναι η conversational AI πολλαπλών βημάτων που θα μπορούσε να ενισχύσει το επίπεδο προστασίας πίσω από κάθε εισερχόμενη κλήση.

Ο Eccles άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα στο 2023. Όπως σημείωσε, η Google πιστεύει ότι η AI θα αποτελεί τον οδηγό της ανθρωπότητας στο μέλλον. Επίσης, είπε ότι πρέπει να είμαστε συντονισμένοι αυτό το έτος, γιατί συναρπαστικές λύσεις σχετικά με τις ανεπιθύμητες κλήσεις.

Η Call Screen των Pixel χρησιμοποιεί ήδη AI. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Google θα μπορούσε να σχεδιάζει την περαιτέρω βελτίωση αυτής της λειτουργίας με επιπλέον AI. Με δεδομένο ότι ο Eccles αναφέρει πως θα δούμε κάτι νέο αργότερα μέσα στο έτος, θα μπορούσε η αναβάθμιση της Call Screen να κάνει ντεμπούτο μαζί με τα Pixel 8. Ελπίζουμε στην γενική εισαγωγή τέτοιων χαρακτηριστικών στο Android.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.