Η Huawei παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις ΗΠΑ τον τελευταίο καιρό, έχει βάλει στόχο να εκθρονίσει την Samsung για να ανέβει στην κορυφή των κατασκευαστών σε πωλήσεις.

Το Huawei P Smart Pro 2019 είναι μια από τις συσκευές που προσθέτει η εταιρία στο οπλοστάσιο της, με τιμή στα €329.

Το βρίσκουμε με IPS LCD οθόνη, 6.59 ιντσών και ανάλυσης 1080×2340, πράγμα που σημαίνει πως η πυκνότητα σε εικονοστοιχεία είναι στα 391ppi.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Kirin 710F, με 8 πυρήνες συνολικά. Οι τέσσερις ισχυρότεροι είναι Cortex-73, χρονισμένοι στα 2.2GHz, ενώ οι άλλοι τέσσερις είναι Cortex-A53 χρονισμένοι στα 1.7GHz για τις λιγότερο απαιτητικές διεργασίες. Από μνήμη έχουμε 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD. Τα γραφικά αναλαμβάνει μια τετραπύρηνη Mali-G51.

Στο φωτογραφικό κομμάτι, θα βρούμε τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με τον βασικό αισθητήρα να είναι στα 48MP, πίσω από φακό διαφράγματος f/1.8. Από κάτω θα βρούμε αισθητήρα 8ΜP με υπερευρυγώνιο φακό διαφράγματος f/2.4 και κάτω του έναν αισθητήρα 2MP, που δεν τραβάει φωτογραφίες, αλλά χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του βάθους πεδίου. Στην πρόσοψη έχουμε την pop-up κάμερα των 16MP, με φακό διαφράγματος f/2.2.

Η συσκευή έρχεται με μπαταρία 4000 και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι της συσκευής, ενσωματωμένο στο Power Button. Από λειτουργικό έχουμε Android 9.1, ενώ ενδέχεται να δούμε και αναβάθμιση σε Android 10 σύντομα.

Ας δούμε την συσκευή πιο αναλυτικά.

Σχεδιασμός

Αυτό που κάνει το Huawei P Smart Pro να ξεχωρίζει είναι η ποιότητα κατασκευής του, αφού η εταιρία δεν έχει κάνει καμία υποχώρηση σε αυτό. Σε μια εποχή που η χρήση πλαστικού είναι η νόρμα για την μεσαία κατηγορία, η Huawei επιλέγει αλουμίνιο για το πλαίσιο και γυαλί για την πρόσοψη και το πίσω μέρος της συσκευής.

Εμείς έχουμε στα χέρια μας την μαύρη έκδοση της συσκευής, όμως θα σας προτείνουμε την Breathing Crystal έκδοση, που είναι σαφώς πιο όμορφη και εντυπωσιακή.

Στην πρόσοψη έχουμε μόνο την οθόνη και την γρίλια για το ακουστικό, καθώς η εμπρόσθια κάμερα είναι pop-up και βγαίνει από το πάνω μέρος της συσκευής όταν απαιτείται.

Στο κράτημα η συσκευή είναι άριστη και δίνει την πολυπόθητη premium αίσθηση στο κράτημα. Το βάρος είναι αρκετά καλό για το μέγεθος, που παρά τα 206γρ. που ζυγίζει, λόγω του μεγέθους δεν θα αισθανόμαστε στο κράτημα.

Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο power button, στα δεξιά της συσκευής, που θα βολέψει τους δεξιόχειρες, όμως θα δυσκολέψει τους αριστερόχειρες. Ο σαρωτής έχει πολύ καλή απόδοση και αρκετά καλό ποσοστό αναγνώρισης.

Στο κάτω μέρος της συσκευής θα βρούμε το ηχείο και jack για τα ακουστικά, που πάντα είναι καλή προσθήκη σε ένα τηλέφωνο και πλέον έχει καταντήσει είδος πολυτελείας.

Γενικά το Huawei P Smart Pro έχει όμορφο σχεδιασμό που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, τόσο για τις γραμμές του, όσο και για την ποιότητα κατασκευής του!

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.