Βλέποντας το πόσο δημοφιλή έχουν γίνει τα smartphones με εγκοπή, η Ulefone προέβη πριν από λίγο καιρό στην παρουσίαση του φθηνότερου smartphone σε ολόκληρη την αγορά με ένα τέτοιο χαρακτηριστικό. Αν και η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει κάποιες παραχωρήσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά, όσοι θέλουν ένα trendy premium flagship look, το Ulefone S10 Pro είναι η τέλεια επιλογή.

Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι το ελκυστικό design. Η συσκευή έρχεται με 5.7 ιντσών all screen οθόνη με λεπτά bezels, με την ανάλυση να αγγίζει τα 1498 x 720 pixels. Περιλαμβάνει τετραπύρηνο MT6739 SoC στα 1.3GHz. Παραχωρήσεις έχουν γίνει και στη RAM, καθώς διαθέτει μόλις 2GB RAM και 16GB storage. Παράλληλα, συναντάμε κάμερες των 16 MP και 5 MP καθώς dual LED Flash, ενώ μπορεί να προβεί στην εγγραφή 1080p video. Τέλος περιλαμβάνει μπαταρία 3350 mAh. Η τιμή του αγγίζει μόλις τα 70 ευρώ.

Απόκτησέ το από το Gearbest στα 71 ευρώ εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.