Ποια είναι τα torrentάδικα με τις περισσότερες επισκέψεις στις αρχές του 2019; Φαίνεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, όπως αναφέρει το torrentfreak, ότι το YTS πήρε τη θέση του The Pirate Bay.

Αν και το streaming έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας, τα τορρεντάδικα συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Το The Pirate Bay θεωρείται ο ηγέτης του χώρου όσον αφορά το traffic, αλλά αν κοιτάξουμε στα domains με τι περισσότερες επισκέψεις για το 2019, θα διαπιστώσουμε εύκολα, ότι έχει ξεπεραστεί από τα YTS και 1337x. Η αλήθεια είναι ότι η πτώση αυτή του TPB μπορεί να αποδοθεί στο συχνό downtime και στα προβλήματα συνδεσιμότητας, επομένως δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση αν καταφέρει να αποκτήσει ξανά πίσω τον θρόνο του. Η φετινή λίστα, περιλαμβάνει και ένα νέο site. Το TorrentDownloads που επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Όλες οι ιστοσελίδες γίνονται προσβάσιμες με ένα VPN: Το Cyberghost είναι ένα από τα καλύτερα με κόστος 2.75 δολάρια το μήνα από εδώ

1. YTS.am

Είναι ο επίσημος διάδοχος των YTS και YIFY groups. Το site τυπικά κάνει rebrand third-party releases δημοφιλών ταινιών. Αν και κάτι τέτοιο απαγορεύεται σε άλλα torrent sites, το YTS είναι πιο δημοφιλές από ποτέ.

Alexa Rank: 205 / Πέρυσι #5

2. 1337x

Το 1337x έχει μια μόνιμη παρουσία σε παρόμοιες λίστες για αρκετά χρόνια. Έχει ένα dedicated group από uploaders που παρέχουν νέο περιεχόμενο. Παρά την απαγόρευση πρόσβασης σε αυτό από πολλούς ISPs σε πολλές χώρες, συνεχίζει να μεγαλώνει.

Alexa Rank: 248 /Πέρυσι #3

3. The Pirate Bay

Το The Pirate Bay έγινε 15 χρονών πέρυσι και είναι το site της λίστας που βρίσκεται εν ζωή τα περισσότερα χρόνια. Αν υπολογίσουμε το traffic από όλα τα proxy domains θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή, αλλά εξαιτίας των συχνών downtimes και των προβλημάτων συνδεσιμότητας παραμένει στην τρίτη θέση.

Alexa Rank: 288/ Πέρυσι #1

4. RARBG

Το rarbg έχει χάσει δυο θέσεις σε σχέση με πέρυσι. Το site λειτουργεί πολλά domain names, αλλά μόλις το ένα έχει το μεγαλύτερο traffic. Ιδρύθηκε το 2008 και δίνει έμφαση στα υψηλής ποιότητας video releases.

Alexa Rank: 325 / Πέρυσι #2

5. Torrentz2

Το Torrentz2 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με σκοπό να συμπληρώσει το Torrentz.eu, το οποίο οικειοθελώς αποχώρησε από το χώρο το 2016. Παρά κάποια προβλήματα με συνδέσμους σε torrents που εξαφανίστηκαν για κάποια περίοδο πέρυσι, συνεχίζει τη λειτουργία του.

Alexa Rank: 498 / Last year #4

6. NYAA.si

Το NYAA.si είναι ο αντικαταστάτης του anime torrent site NYAA. Είχε κατέβει πέρυσι από το Cloudflare, αλλά σύντομα βρέθηκε εναλλακτική λύση.

Alexa Rank: 549 / Πέρυσι #8

7. LimeTorrents

Βρίσκεται στη ζωή εδώ  και σχεδόν μισή δεκαετία. Πριν από μερικούς μήνες, ο ιδιοκτήτης του άλλαξε το domain name και ενημέρωσε την homepage σε απάντηση των πολλών προσπαθειών μπλοκαρίσματος.

Alexa Rank: 962 / Πέρυσι #7

8. Zooqle

Το Zooqle το οποίο διαθέτει πάνω από 3.8 εκατομμύρια verified torrents, διατηρεί την θέση του στο top 10. Το site προωθείται σαν την εναλλακτική στο Bitsnoop το οποίο έκλεισε επίσημα το 2017.

Alexa Rank: 1,753 / Πέρυσι #10

9. EZTV.ag

Έχει κατηγορηθεί συχνά από το ETTV ότι κλέβει τα releases τους. Σε κάθε περίπτωση παραμένει δημοφιλές.

Alexa Rank: 1.950 / Πέρυσι #6

10. TorrentDownloads

Το TorrentDownloads υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια. Το site έλαβε τη θέση του στο top 10, μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Alexa Rank: 2,018 / Last year #NA

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.