Η HMD ετοιμάζεται πυρετωδώς να αποκαλύψει το Nokia X6 την ερχόμενη Παρασκευή, μια συσκευή η οποία έχει σαν στόχο να αποτελέσει την λύση η οποία θα σταθεί ανάμεσα στα Nokia 6 (2018) και Nokia 7 plus.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, αναμένεται να δούμε 5.8 ιντσών “bezel-free display” με 19:9 aspect ratio και διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη στο πίσω μέρος με φακούς Carl Zeiss. Θα υπάρχουν δυο εκδόσεις στην αγορά. Η κορυφαία έκδοση θα καταφθάσει με Snapdragon 636, με 6GB RAM, ενώ θα υπάρχει και ένα πιο οικονομικό όπλο Helio P60 με 4GB RAM. Και οι δυο εκδόσεις θα καταφθάσουν με Android 8.0 Oreo.

Υπενθυμίζουμε ότι το P60 smartphone θα καταφθάσει με τέσσερις πυρήνες Cortex-A73 και τέσσερις A53, ενώ ο Snapdragon θα χρησιμοποιεί Kryo 260 CPUs.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.