Η HMD Global, η εταιρεία που είναι επί του παρόντος υπεύθυνη για τα smartphones Nokia, φαίνεται να κλίνει πραγματικά προς τη νοσταλγία. Μόλις τον περασμένο μήνα, η εταιρεία επανέφερε το κλασικό Nokia 3210 της δεκαετίας του ’90 με σύγχρονες προδιαγραφές. Φαίνεται ότι θα επαναλάβει το ίδιο με ένα άλλο μοντέλο της Nokia, το Lumia 920 που επιστρέφει ως HMD Skyline.

Έχουμε ξανακούσει ότι η HMD ετοιμάζει ένα προϊόν που ονομάζεται Skyline και τώρα δημοσιεύθηκαν τα πρώτα renders. Οι εικόνες δείχνουν ένα τηλέφωνο που θυμίζει τη σχεδιαστική γλώσσα Fabula που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με το Nokia N9. Ωστόσο, το φωτεινό κίτρινο χρώμα του και ο σχετικά λεπτότερος σχεδιασμός είναι συνώνυμα του εμβληματικού Nokia Lumia 920.

HMD Skyline leaks

Αν και ο σχεδιασμός μπορεί να είναι ένα ταξίδι στη μνήμη, οι προδιαγραφές φαίνονται σταθερά ριζωμένες στο παρόν. Σύμφωνα με προηγούμενη αναφορά, το HMD Skyline θα διαθέτει μια σύγχρονη οθόνη FHD+ OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η συσκευή αναμένεται να τροφοδοτείται από το Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 SoC, ένα ικανό chipset μεσαίας κατηγορίας.

Στο πίσω μέρος, το Skyline θα διαθέτει ένα σύστημα τριπλής κάμερας, με κύριο αισθητήρα 108MP, φακό υπερυψηλής ευκρίνειας και αισθητήρα macro ή βάθους. Τις selfies θα χειρίζεται μια μπροστινή κάμερα 32MP. Το τηλέφωνο θα διαθέτει μια ευμεγέθη μπαταρία 4.900mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33W. Επιπλέον, λέγεται ότι θα έχει πιστοποίηση IP67.

Σύγχρονες ευκολίες όπως ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και στερεοφωνικά ηχεία φέρονται επίσης να βρίσκονται στη φαρέτρα του HMD Skyline. Επίσης, το smartphone θα τρέχει Android 14 και αναμένεται να κοστίζει 520 ευρώ για την παραλλαγή με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Ιούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.