Περιμένατε πως η Quad HD οθόνη των 6 ιντσών με μια μπαταρία 3300mAh θα σας βγάλει δύο μέρες; Ελπίζουμε πως όχι, αλλιώς θα απογοητευτείτε από την αυτονομία του LG V30. Η εταιρία μας έδωσε τα επίσημα νούμερα της αυτονομίας για το LG V30. Τα νούμερα φτάνουν τις 20 ώρες σε συνεχόμενες κλήσεις, που είναι 4 ώρες πάνω από αυτά που είχε το LG V20 με την μπαταρία των 3200mAh. Σε αναμονή όμως το LG V20 τα πηγαίνει καλύτερα, φτάνοντας τις 160 ώρες, σε αντίθεση με τις 120 ώρες του V30.

Τα κακά νέα είναι πως το Galaxy Note 8 και το Galaxy S8+ έχουν καλύτερη αυτονομία, τουλάχιστον στα επίσημα νούμερα που δίνουν οι εταιρίες. Ακόμα και το LG G6 πετυχαίνει καλύτερη αυτονομία.

Εμείς περιμένουμε το LG V30 να έρθει στην χώρα μας, ώστε να του κάνουμε ένα test μπαταρίας, ώστε να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα σε καθημερινή χρήση και όχι στην εργαστηριακή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.