Προχωρώντας με αργά και σταθερά βήματα το Star Wars Battlefront αρχίζει να μετατρέπεται στο παιχνίδι που περιμέναμε…

star wars

Σήμερα η Electronic Arts δημοσίευσε ακόμη ένα trailer για το πολυαναμενόμενο Death Star expansion, αλλά αυτή τη φορά προβάλλοντας γνήσια στιγμιότυπα Gameplay σχετικά με τις διαγαλαξιακές μάχες που θα λάβουν χώρα στο DLC.

Συγκεκριμένα, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, το DLC θα περιλαμβάνει το Battle Station mode, όπου η μάχη Rebels vs Imperials μετατοπίζεται στο διάστημα. Η πρώτη φάση του mode περιλαμβάνει μάχη X-Wings και A-Wings εναντίον Imperial Star Destroyer. Αν καταφέρουν οι Rebels να αναχαιτίσουν το  Star Destroyer, η συνέχεια της μάχης (2η φάση) μεταφέρεται στο περίφημο Death Star με σκοπό την διάσωση του R2D2. Τέλος, η 3η φάση εξελίσσεται στην καρδιά του Death Star, όπου ο Luke Skywalker και ο Darth Vader θα αναμετρηθούν στο διάστημα, ξεκινώντας το γνωστό κυνηγητό βγαλμένο από την δεύτερη ταινία της σειράς.

Το Death Star DLC για το Star Wars Battlefront θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Α και μην ξεχνάτε ότι επιστρέφει και ο Chewbacca!!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό gameplay trailer:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eRtNR_1fMv4]

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.