Όπως κάθε καινούρια συσκευή στην αγορά, το iPhone 7 μόλις πέρασε το πρώτο του test αντοχής σε ένα βίντεο του JerryRigEverything στο YouTube. Το βίντεο δείχνει συγκεκριμένα την μαύρη ματ έκδοση της συσκευής, κάτω από δοκιμές με αιχμηρά αντικείμενα, με αναπτήρα στην οθόνη, καθώς και το κλασσικό πλέον bend test.

Πώς τα πήγε; Λοιπόν, το iPhone 7 φαίνεται αρκετά δυνατό, αρκεί να μην το γρατζουνίσουμε με πολύ αιχμηρά αντικείμενα. Η οθόνη και το Home Button δεν εμφάνισαν καμία γρατσουνιά με αντικείμενα σκληρότητας επιπέδου 6, όπως επίσης και η κάμερα και το φλας του. Στο test με τον αναπτήρα, αν και η οθόνη μαύρισε, μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανήλθε και λειτουργούσε κανονικά. Τέλος, η μεταλλική του κατασκευή θα αντέξει αν βάλετε τα κλειδιά σας από λάθος στην τσέπη, αλλά όχι αν την γρατζουνίσετε με κοπίδι.

Όσο για το bend test, ο σκελετός της συσκευής φαίνεται να μην λύγισε, ωστόσο η οθόνη του σηκώθηκε προς τα πάνω από την πίεση, χωρίς όμως να της δημιουργήσει πρόβλημα.

ΜΕΣΩPhoneArena
ΠΗΓΗJerryRigEverything (YouTube)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜεγάλες προσφορές στα πολύ δυνατά CHUWI tablets
Επόμενο άρθροStar Wars Battlefront DLC: Δείτε το Death Star Gameplay Trailer
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ