64bit

Πείτε ό, τι θέλετε για τα πραγματικά οφέλη των 64-bit. Όλοι ξέρουμε πώς το hardware δεν είναι έτοιμο ακόμα ώστε να επωφεληθεί πλήρως από αυτή τη τεχνολογία και ίσως προσπαθούμε “να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι” όταν η Apple ανακοινώνει τον επεξεργαστή A7 64-bit για το νέο iPhone 5s, γεγονός που έκανε τους αγοραστές να «νομίζουν ότι πρέπει» να αγοράσουν συσκευές με 64bit. Έχουμε δει ήδη απαντήσεις από άλλες εταιρείες, όπως η Samsung που μίλησε για τις δικές της 64-bit φιλοδοξίες. Τώρα βλέπουμε ότι ίσως το Android, σύντομα κιόλας, να λάβει την υποστήριξη που θα χρειαστεί, το μελλοντικό hardware για τα τσιπ των 64-bit, έτσι τουλάχιστον ανακοίνωσε η Intel, στο πρόσφατο συνέδριο developers.

Δεν είμαστε σίγουροι κατά πόσο θα ισχύσει η δήλωση, ότι το Android 4.4 KitKat θα δώσει στο καταναλωτή την υποστήριξη των 64-bit που “νομίζει πως θέλει.” Εάν η όμως η εργασία αυτή, βρίσκεται πράγματι σε εξέλιξη, δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να είναι κοντά στα τελειώματα.

Φυσικά, ακόμη και το λογισμικό να είναι έτοιμο για χρήση, χρειάζεται οι εταιρείες να κατασκευάσουν τις συσκευές τους με τα απαιτούμενα 64-bit chips. Κάθε πράγμα όμως στο καιρό του, έτσι δεν είναι;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.