Nintendo 2DS

Η Nintendo ανακοίνωσε πριν λίγο μια ολοκαίνουργια φορητή κονσόλα: το Nintendo 2DS. Η entry-level συσκευή θα λανσαριστεί στις 12 Οκτωβρίου μαζί με το παιχνίδι Pokemon X και Y με κόστος 130 δολάρια. Να θυμίσουμε πως το 3DS πωλείται σήμερα σε τιμή 170 δολάρια.

Το Nintendo 2DS θα παίζει όλα τα παιχνίδια του Nintendo 3DS και θα είναι συμβατό με κάποιους τίτλους από το Nintendo DS. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματικές επιλογές: μαύρο με μπλε τελειώματα και μαύρο με κόκκινα τελειώματα.

Η μορφή του Nintendo 2DS είναι εντελώς διαφορετική από ό, τι του 3DS. Στο νέο μοντέλο δεν υπάρχει κάποια άρθρωση (κλείσιμο στη μέση). Και αν και διαθέτει δύο οθόνες (ίδιου μεγέθους με το 3DS), θα φέρει ένα πιο tablet στυλ.

Το Nintendo 2DS διαθέτει δύο κάμερες με τις οποίες οι χρήστες μπορούν να βγάζουν φωτογραφίες ή να κάνουν εγγραφή βίντεο. Οι χρήστες δεν μπορούν βέβαια να αναπαράγουν το 3D περιεχόμενο όπως το μεγάλο του αδερφάκι, αλλά μπορείτε να εισάγετε την κάρτα SD σε ένα 3DS και να το απολαύσετε εκεί στις 3 διαστάσεις.

Ακριβώς επειδή η Nintendo θα κυκλοφορήσει μια όχι-3D συσκευή, αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία αποστασιοποιείται από το 3D περιεχόμενο. Το 3DS θα παραμείνει προς πώληση. Όμως το 2DS έχει ως στόχο την προσέλκυση περισσότερων καταναλωτών μέσω της χαμηλότερης τιμής του, σύμφωνα με τον Nintendo marketing executive, Scott Moffitt.

«Δεν σημαίνει ότι δεν δεσμευόμαστε πλήρως με το 3D και ότι δεν είναι πραγματικά πολύτιμο. Ίσα ίσα είναι ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό για αρκετούς παίκτες. Εμείς απλά θέλαμε να μεγαλώσουμε τη γκάμα των πελατών μας και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο για να φτάσουμε σε ένα σημείο με την τιμή που να ήταν προσιτή από τους περισσότερους. Όπως ερευνήσαμε την αγορά, μας φάνηκε ότι υπήρχε ένα κενό-ευκαιρία σε αυτό το χαμηλότερο επίπεδο τιμών”.

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει επίσης μια θήκη-τσάντα για το 2DS.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.