Με μόλις 5€ τον χρόνο μπορείτε να κάνετε ΟΛΕΣ τις πληρωμές* του νοικοκυριού σας, σε οργανισμούς ενέργειας, ύδρευσης, τηλεπικοινωνιών και ιδιωτικής ασφάλισης, χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια, μέσω e-banking ή πάγιας εντολής. 

Δυστυχώς το πακέτο επιτρέπει μόλις 100 πληρωμές το χρόνο.

Το Πακέτο Πληρωμών εξόφΛΥΣΗ σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνετε χωρίς επιπλέον προμήθεια, τους λογαριασμούς του νοικοκυριού σας για ένα έτος σε όλους τους οργανισμούς ενέργειας, ύδρευσης, τηλεπικοινωνιών και ιδιωτικών ασφαλειών, με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα:

Όλη η Cosmote έχει πλέον απεριόριστα data για 3 ημέρες δωρεάν

  • Με Εντολή Πληρωμής μέσω Piraeus e-banking και Piraeus app, με χρέωση του λογαριασμού σας ή της πιστωτικής σας κάρτας και
  • Μέσω Πάγιας Εντολής στον καταθετικό σας λογαριασμό ή την πιστωτική σας κάρτα

Αναθέστε ηλεκτρονικά μέσω Piraeus e-banking και Piraeus app, την αυτόματη εξόφληση των λογαριασμών σας μέσω πάγιας εντολής και πλέον θα έχετε μια έγνοια λιγότερη, καθώς δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως έληξαν!

Δωρεάν από 10,99€ στο Play Store το IPTV Smart Player Pro: Φέρνει όλη τη συνδρομητική τηλεόραση δωρεάν στο κινητό

Εναλλακτικά, πληρώνετε τους λογαριασμούς σας μέσω Piraeus e-banking ή Piraeus app οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, από όπου κι αν βρίσκεστε.

Η εφαρμογή εντοπισμού του Samsung Galaxy smartphone σου γίνεται εύκολη για όλους

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε μελλοντικές πληρωμές, ώστε να πραγματοποιείται η πληρωμή των λογαριασμών σας στην ημερομηνία που εσείς επιθυμείτε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.