Με έναν ιδιαίτερα απλό και εύκολο τρόπο μπορείς να δεις τι λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη σου απλά χρησιμοποιώντας το smartphone σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να αφήσεις το smartphone σου στο τραπέζι και εσύ θα ακούσεις οτιδήποτε λένε πίσω από την πλάτη σου. Είναι ένας εύκολος τρόπος να παρακολουθήσεις τις συζητήσεις μεταξύ ατόμων που δεν εμπιστεύεσαι και ιδιαίτερα, απλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι παράνομο να γίνεται.

Ανανέωση με 5 ευρώ στο Cosmote What’s UP μέχρι 30/11

Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στο iPhone, ενώ μπορεί να γίνει και σε Samsung συσκευές. Ειδικότερα στη περίπτωση των Samsung συσκευών. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να μεταβείς στις ρυθμίσεις του Samsung smartphone σου, στη συνέχεια στην Προσβασιμότητα και κατόπιν στις βελτιώσεις ακοής και τέλος στην Ενίσχυση ήχου περιβάλλοντος.

Αφού την ενεργοποιήσεις θα επιλέξεις τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να ενεργοποιείται η επιλογή και είσαι έτοιμος. Αφού ολοκληρώσουμε τη ρύθμιση και το ενεργοποιήσουμε, αφήνουμε τη συσκευή μας στο σημείο που θέλουμε να παρακολουθήσουμε τις συζητήσεις ατόμων και ακούμε τι λένε στα ακουστικά, αφού το μικρόφωνο της συσκευής μεταδίδει συνεχώς ό,τι ακούει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.