Με την άφιξη του iOS 18 υπάρχει πλέον ένας νέος τρόπος να απενεργοποιείς το iPhone σου. Οι περισσότεροι από εμάς πιέζουμε είτε τα πλαϊνά πλήκτρα για να το απενεργοποιήσουμε, όμως πλέον υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος.

Τι ισχύει πλέον στην Ελλάδα με τη κοινή χρήση λογαριασμών Netflix (και για Cosmote TV)

τρόπος απενεργοποίησης

Με την κυκλοφορία του iOS 18, η Apple εισήγαγε έναν νέο τρόπο για να απενεργοποιήσεις το iPhone σου και δεν περιλαμβάνει σε καμιά περίπτωση τη χρήση φυσικών κουμπιών. Όπως εξηγεί το howtogeek, το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να κάνει swipe προς τα κάνω από την πάνω δεξιά γωνία της οθόνης, να ανοίξει το Control Center, να πιέσει και να αφήσει το power button.

Μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το γνωστό σε όλους μας slide. Αν δεν το κάνεις, το iPhone θα κλειδώσει σε 10 δευτερόλεπτα, ζητώντας σου passcode για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή. Είναι ένας ιδιαίτερα χρήσιμος και εύκολος τρόπος να απενεργοποιήσουμε τη συσκευή μας σε περίπτωση που δεν λειτουργεί κάποιο πλήκτρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.