Τον Οκτώβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει η δημόσια beta έκδοση του HarmonyOS NEXT, όπως ανακοίνωσε ο Richard Yu, πρόεδρος της Huawei Consumer BG. Επιπλέον, η εταιρεία φημολογείται ότι θα παρουσιάσει τη νέα σειρά Huawei Mate 70 τον Νοέμβριο, χωρίς να έχει οριστεί ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σύμφωνα με αναφορά, τα περισσότερα εξαρτήματα για τη σειρά Mate 70 έχουν ήδη παραδοθεί, υποδεικνύοντας ότι η μαζική παραγωγή είναι κοντά, αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει. Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι η παραγωγή πιθανότατα θα αρχίσει πριν από το Mid-Autumn Festival στην Κίνα, που συνήθως αντιστοιχεί στα μέσα Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Η σειρά Huawei Mate 60 κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου πέρυσι. Η καθυστέρηση στη φετινή παρουσίαση συνδέεται πιθανώς με την ανάπτυξη του HarmonyOS NEXT. Το νέο αυτό λειτουργικό φέρεται να έχει φτάσει σε επίπεδο που χρειάστηκαν 17 χρόνια για να επιτύχουν τα Android και iOS, σύμφωνα με τον Zhu Yonggang, πρόεδρο της Huawei Mobile Cloud.

Οι διαρροές υποστηρίζουν ότι η σειρά Huawei Mate 70 θα διαθέτει τον Kirin 9100, προσφέροντας βελτιωμένες επιδόσεις. Μία από τις φήμες αναφέρει ότι το μοντέλο θα περιλαμβάνει 3D αναγνώριση προσώπου, ενώ προηγούμενες πληροφορίες για υπερηχητικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων διαψεύδονται, καθώς το νέο σχέδιο τον ενσωματώνει στο κουμπί ενεργοποίησης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.