Η νέα ενημέρωση του One UI 6.1.1 είναι πλέον διαθέσιμη για παλαιότερα τηλέφωνα της Samsung, όπως η σειρά Galaxy S23, αλλά φέρνει μαζί της ένα σημαντικό πρόβλημα. Στην περίπτωση του Galaxy S23 Ultra, το ζουμ της κάμερας επηρεάζεται αρνητικά μετά το update στο One UI 6.1.1, με αποτέλεσμα εμφανή φαντάσματα και θολά σημεία μεταξύ 16x και 19.9x ζουμ.

Χρήστες δημοσίευσαν εικόνες που δείχνουν το πρόβλημα, ενώ άλλοι έκαναν συγκρίσεις μεταξύ μιας εικόνας στα 18x (θολή) και μιας στα 21x (καθαρή). Η θολούρα φαίνεται να προκύπτει όταν η λειτουργία έξυπνης βελτιστοποίησης είναι ρυθμισμένη στο μέγιστο. Μια πιθανή λύση που προτείνουν οι χρήστες είναι να μειώσεις τη ρύθμιση σε μεσαίο ή ελάχιστο επίπεδο, κάτι που βελτιώνει την κατάσταση.

Η Samsung αναγνωρίζει το πρόβλημα, και εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι θα διορθωθεί άμεσα. Παρόλα αυτά, είναι ενδιαφέρον ότι το πρόβλημα περιορίζεται σε αυτό το εύρος ζουμ (16x – 19.9x) και δεν επηρεάζει άλλες ρυθμίσεις ζουμ. Σύμφωνα με αναφορές, η Samsung έχει διακόψει τη διάθεση της ενημέρωσης One UI 6.1.1 για το Galaxy S23 Ultra λόγω αυτού του ζητήματος, ενώ η ενημέρωση συνεχίζεται κανονικά για τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς S23.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.