Με το νεότερο update για τα μοντέλα Galaxy S23 Ultra και Galaxy S24 Ultra, η Samsung στοχεύει στη βελτίωση της συνολικής σταθερότητας και αξιοπιστίας αυτών των κορυφαίων smartphones. Αν και τα επίσημα changelogs δεν παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες, ως συνήθως, σχετικά με το τι ακριβώς προσφέρουν αυτές οι ενημερώσεις, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι έχει διορθωθεί ένα πρόβλημα της κάμερας που προκαλούσε κροτάλισμα/μηχανικό θόρυβο κατά την εγγραφή βίντεο.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές οι ενημερώσεις με αριθμούς build S918Bxxu5Cxe1 και S928Bxxu2Axe4 περιορίζονται προς το παρόν στην Ταϊλάνδη και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη σε άλλες περιοχές. Μένει επίσης να δούμε αν θα διατεθούν για τα βασικά και τα plus μοντέλα των σειρών Galaxy S23 και Galaxy S24.

Samsung Galaxy S23 S24 Ultra Update

Οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S23 Ultra και Galaxy S24 Ultra μπορούν να ελέγξουν για την ενημέρωση μεταβαίνοντας στο μενού των ρυθμίσεων το τηλεφώνου και επιλέγοντας την ενημέρωση λογισμικού. Είναι σημαντικό διατηρείται τις συσκευές με τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού για να διασφαλίσετε τη βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια τους.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δημιούργησε, όμως, νέο πρόβλημα. Μετά την ενημέρωση η συσκευή μου (S23 Ultra) έπαψε να είναι πιστοποιημένη και πλέον δεν μπορώ να κάνω ανέπαφες συναλλαγές με το Google Pay.

    • Σου ήρθε εσένα το εν λόγω update στο S23 ULTRA???
      Αφού το άρθρο λέει: [[ Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές οι ενημερώσεις με αριθμούς build S918Bxxu5Cxe1 και S928Bxxu2Axe4 περιορίζονται προς το παρόν στην Ταϊλάνδη και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη σε άλλες περιοχές. ]]
      Εγώ πάντως που έχω S23 ULTRA δεν βλέπω την αναβάθμιση διάθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.