Η Infinix, η γνωστή κινέζικη εταιρεία smartphone, πρόσφατα κυκλοφόρησε το Hot 50 5G, με κομψή σχεδίαση πάχους μόλις 7.8mm. Όμως φαίνεται πως η εταιρεία ετοιμάζεται να ανεβάσει τον πήχη, με ένα ακόμα πιο λεπτό smartphone που ίσως σπάσει κάθε ρεκόρ!

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, το επόμενο μοντέλο της Infinix θα μπορούσε να είναι το πιο λεπτό smartphone παγκοσμίως, με πάχος κάτω από 6mm. Αν ισχύουν αυτά τα νούμερα, μιλάμε για την πιο λεπτή συσκευή στην κατηγορία των μη αναδιπλούμενων κινητών.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες του νέου smartphone δίπλα σε ένα iPhone, και γίνεται εμφανές πόσο εντυπωσιακά λεπτό είναι – ακόμα κι αν η ποιότητα της εικόνας δεν είναι η καλύτερη.

Η τάση για λεπτότερα smartphones αναμένεται να συνεχιστεί, χάρη στις νέες τεχνολογίες, όπως οι μπαταρίες από ανθρακονήματα σιλικόνης. Αν και αυτές οι μπαταρίες προσφέρουν υψηλή χωρητικότητα, το μειονέκτημά τους είναι η αργή φόρτιση.

Η ιδέα ενός smartphone πάχους 6mm, από την Infinix ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, είναι σίγουρα εντυπωσιακή! Σκέψου το: σχεδόν αόρατο στην τσέπη σου ή στον σάκο σου. Αν η μόδα αυτή συνεχιστεί, ίσως δούμε ακόμα πιο κομψές και λεπτές συσκευές από κάθε κατασκευαστή στο μέλλον.

Η Infinix μπορεί να μην είναι το πιο γνωστό όνομα σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά έχει ισχυρή παρουσία σε αγορές όπως η Ινδία, η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά smartphone μετά την Κίνα. Έτσι, συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα της με οικονομικές Android συσκευές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φυσικά μιλάμε για την πιο λεπτή συσκευή στην κατηγορία των μη αναδιπλούμενων κινητών..

  2. Πάμε ολοταχώς γιά ολογραματικές συσκευές διάφανες ίσως, πού μάλλον θα μοιάζουν με ότι έχουμε δει σε ταινίες.!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.