Η Infinix παρουσίασε την επαναστατική τεχνολογία E-colour Shift, στη CES 2024, έτοιμη να μεταμορφώσει τη βιομηχανία κινητών τηλεφώνων. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία, που διαθέτει το E Ink Prism 3, επιτρέπει στα πίσω πάνελ των κινητών τηλεφώνων να αλλάζουν δυναμικά και να διατηρούν ζωντανά χρώματα χωρίς να εξαντλείται η μπαταρία.

Χρησιμοποιώντας μικροδομές με χρωματικά σωματίδια που φέρουν θετικά και αρνητικά φορτία, το ηλεκτρικό πεδίο εντός της μικροδομής αλλάζει με διαφορετικές τάσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν τα smartphones τους χωρίς αυξημένη κατανάλωση ενέργειας.

Εκτός από την αλλαγή χρώματος E-colour, η Infinix παρουσίασε στην εκδήλωση άλλες δύο πρωτοποριακές έννοιες, τις AirCharge και Extreme-Temp Battery.

Η τεχνολογία AirCharge χρησιμοποιεί μαγνητικό συντονισμό πολλαπλών πηνίων και προσαρμοστικούς αλγορίθμους, επιτρέποντας την ασύρματη φόρτιση σε απόσταση έως 20 εκατοστών και σε γωνία 60 μοιρών.

Infinix CES 2024 E-colour Shift

Με συχνότητες κάτω από 6.78MHz και παροχή ισχύος 7.5W, η μέθοδος αυτή ξεπερνά την παραδοσιακή φόρτιση, προσφέροντας στους χρήστες την ευκολία φόρτισης συσκευών μεταξύ μεγάλου όγκου επιφανειών κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων όπως το gaming ή η παρακολούθηση βίντεο.

Αντιμετωπίζοντας το συχνό πρόβλημα της βλάβης της μπαταρίας κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια ακραίου ψύχους, η Infinix συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας για την ανάπτυξη της Extreme-Temp Battery.

Πρόκειται για μία μπαταρία που ενσωματώνει βιομιμητικό ηλεκτρολύτη και τεχνολογία στερεάς κατάστασης σύντηξης στα ηλεκτρόδια της, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη λειτουργία ακόμη και σε θερμοκρασίες έως και -40°C.

Infinix CES 2024 E-colour Shift

Με δυνατότητα φόρτισης που εκτείνεται από τους -40°C έως τους 60°C, η μπαταρία Extreme-Temp Battery ξεπερνά τα προβλήματα παγώματος που σχετίζονται με τις τυπικές μπαταρίες ιόντων λιθίου, υποσχόμενη αξιόπιστη απόδοση και αντοχή σε ψυχρά περιβάλλοντα.

Η Infinix συνεχίζει να διευρύνει τα όρια της κινητής τεχνολογίας με αυτές τις πρωτοποριακές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.