Η AI είναι στα καλύτερα της γιατί επεκτείνεται όλο και περισσότερο σε όλο και πιο πολλούς τομείς. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν έχουμε κάποια είδηση για την υιοθέτηση AI σε εφαρμογή, πλατφόρμα, ή κάτι σχετικό, αλλά για την ενσωμάτωση του ChatGPT στον ψηφιακό φωνητικό βοηθό ενός τηλεφώνου. Το smartphone στο οποίο αναφερόμαστε είναι το Infinix Note 30.

Για την ακρίβεια, ο γνωστός και έγκυρος leaker Ice Universe δήλωσε ότι η Infinix ενσωμάτωσε το ChatGPT στον ψηφιακό φωνητικό βοηθό Folax που τρέχουν τα τηλέφωνα της. Μάλιστα, δεν πρόκειται για κάποια ξεχωριστή εφαρμογή, αλλά για ενσωματωμένο εργαλείο στο λειτουργικό σύστημα.

Επιπλέον, ο leaker δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τον ChatGPT-powered ψηφιακό φωνητικό βοηθό σε δράση. Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί του μικροφώνου ενεργοποιείται ο Folax που στο συγκεκριμένο βίντεο δίνει συμβουλές στον Ice Universe για το τι δώρο να πάρει στην κόρη του. Σύμφωνα με τον leaker, το βίντεο έχει καταγραφεί σε ένα Infinix Note 30.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.