Η Infinix είναι μία εταιρεία που ανήκει στην Transsion Holdings και ιδρύθηκε το 2013. Όπως και η Tecno με την Itel, οι οποίες ανήκουν στην ίδια μητρική, σχεδιάσει και παράγει smartphones με καλές τιμές και αξιόλογα χαρακτηριστικά, που όμως δεν τα διαθέτη στην Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή, από τις εταιρείες της Transsion Holdings, μόνο η Itel φέρνει επίσημα τηλέφωνα στην Ευρώπη, αλλά φαίνεται ότι σύντομα αυτό θα αλλάξει – μιας που οι ευρωπαϊκές αγορές ζητούν οικονομικές συσκευές να πάρουν τη θέση των παλιών που ανήκουν πλέον σε μεγάλους παίκτες της κατηγορίας.

Η Transsion Holdings βλέπει το κενό που έχει δημιουργηθεί και συνεχώς μεγαλώνει, γι’ αυτό θα επεκτείνει τη διάθεση των Tecno σε περισσότερες αγορές της Ευρώπης και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει την επίσημη διάθεση των Infinix. Η αρχή θα γίνει με τα Hot 11 και Note 12 στη Δυτική Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.