Φαίνεται πως η Samsung είναι έτοιμη να δώσει στην κορυφαία της σειρά Galaxy S την “αναβάθμιση” που χρειαζόταν εδώ και καιρό. Οι διαρροές για το Samsung Galaxy S25 Ultra υποδηλώνουν ότι μπορεί να είναι το πιο λεπτό και ελαφρύ Ultra μοντέλο μέχρι σήμερα, με επίπεδες πλευρές, στρογγυλεμένες γωνίες, και νέο σχεδιασμό πλαισίου.

Αν και είμαστε ακόμη αρκετούς μήνες μακριά από την κυκλοφορία του, νέα renders έχουν ήδη εμφανιστεί online, προσφέροντάς μας μια πρώτη ματιά στις φημολογούμενες αλλαγές. Οι εικόνες δείχνουν μια συσκευή που θυμίζει τα Xperia της Sony και τα iPhone της Apple, αλλά με ευρύτερο πλαίσιο και το χαρακτηριστικό σύστημα καμερών της Samsung.

Οι προηγούμενες Ultra εκδόσεις είχαν στρογγυλεμένες πλευρές και αιχμηρές γωνίες, όμως το Samsung Galaxy S25 Ultra φαίνεται να έχει επίπεδες πλευρές και απαλά στρογγυλεμένες γωνίες για καλύτερη αίσθηση στο χέρι. Στα renders βλέπουμε κουμπί ενεργοποίησης και ρύθμισης της έντασης του ήχου στη δεξιά πλευρά, υποδοχή SIM αριστερά, και τις κεραίες στο πάνω και κάτω μέρος. Στο κάτω μέρος εντοπίζονται η θύρα USB-C και το ηχείο.

Το σύστημα καμερών μοιάζει πολύ με αυτό του S24 Ultra, με τρεις μεγάλες κάμερες σε κάθετη διάταξη, μαζί με τον αισθητήρα laser autofocus, το φλας και μια τέταρτη κάμερα. Στο μπροστινό μέρος, η συσκευή διαθέτει επίπεδη οθόνη με λεπτά bezels και την κλασική κεντρική οπή για την selfie κάμερα.

Εκτός από τον ανανεωμένο σχεδιασμό, το Samsung Galaxy S25 Ultra φημολογείται ότι θα έρθει με νέα 50MP ultrawide κάμερα, αναβάθμιση οθόνης και το νέο Snapdragon 8 Gen 4 της Qualcomm. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει βελτίωση στη μπαταρία και τη φόρτιση, καθώς αναμένεται να διατηρήσει την ίδια μπαταρία 5.000mAh με ταχύτητα ενσύρματης φόρτισης 45W.

Επιπλέον, ο tipster Ice Universe αποκάλυψε πως το S25 Ultra θα είναι το ελαφρύτερο Ultra μοντέλο μέχρι τώρα, με βάρος μόλις 219 γραμμάρια, λιγότερο από το S24 Ultra (233 γραμμάρια) και το iPhone 16 Pro Max (227 γραμμάρια). Επίσης, οι διαστάσεις του τα είναι 162.8 x 77.6 x 8.2 χιλιοστά, έναντι των μεγαλύτερων διαστάσεων του προκατόχου του, 162.3 x 79 x 8.6 χιλιοστά.

Αν και η κυκλοφορία των Galaxy S25 είναι μακριά, οι φήμες συνεχίζονται. Συνδυάζοντας όλες τις διαρροές, φαίνεται πως έχουμε μια αρκετά καλή εικόνα για το τι να περιμένουμε όταν κυκλοφορήσουν. Παρ’ όλα αυτά, εκκρεμούν ακόμη πληροφορίες, όπως οι τιμές κάθε μοντέλου και άλλες λεπτομέρειες που διαρρέουν συνήθως την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.