Ακόμη θυμάμαι μικρός που οι γονείς μου, μου είχαν φέρει το hol hibox αν δεν με απατά η μνήμη μου της hellas on line, ένα προπληρωμένο πακέτο internet με 150 ευρώ το χρόνο αν θυμάμαι καλά. Δυστυχώς προπληρωμένα πακέτα internet δεν υπάρχουν πλέον, αν και με τη προσφορά της Frog η οποία συνεχίζει κανονικά μπορούμε να έχουμε απεριόριστα GB για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς να χρειαστεί να έχουμε πάγια, μηνιαίες χρεώσεις, ούτε καν δέσμευση.

Όλο το αθλητικό θέαμα σε μία συνδρομή!

Έτσι αν πάρεις το πακέτο της Frog με τα απεριόριστα GB για ένα χρόνο, μπορείς να το βάλεις σε ένα modem 4G/5G και να έχεις απεριόριστο internet χωρίς σταθερό στο σπίτι, χωρίς συμβόλαια, δεσμεύσεις και χωρίς ανάγκη ανανέωσης με κάρτα κάθε μήνα, καθώς η ημερομηνία λήξης του πακέτου είναι ένα χρόνο από την αγορά.

Κοστίζει 140 ευρώ και θα το βρεις στα καταστήματα Frog σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.