Η Cosmote έχει δώσει οδηγία στους εργαζομένους της η οποία λέει πως όποιος καλέσει το 13888 για να ζητήσει διακοπή του Cosmote TV επειδή τον συμφέρει καλύτερα να έχει τη πλατφόρμα της Nova και να βλέπει μέσα από εκεί το περιεχόμενο των Cosmote Sports, ο υπάλληλος προτείνει να επεκτείνει τη δωρεάν θέαση καναλιών Nova ακόμη έναν μήνα, από 2 μήνες δωρεάν σε 3 μήνες για να παραμείνει.

Το πάγιο του Cosmote TV δεν αλλάζει, αλλά ο χρήστης δεν θα πληρώσει για ακόμη έναν μήνα τα +3 ευρώ του περιεχομένου της Nova σε μια προσπάθεια να τον κρατήσει. Από τη στιγμή βέβαια που αυτή η οδηγία διέρρευσε στη σελίδα μας, θα ανακληθεί και μένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η Cosmote για να κρατήσει πελάτες.

Δες πως θα περνάς τη χρέωση του Netflix στο λογαριασμό Cosmote TV

Η περίπτωση της Nova: Τι θα συμβεί σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές

Υφιστάμενοι συνδρομητές

Η θέαση των καναλιών Cosmote Sport θα παρέχεται δωρεάν τους 2 πρώτους μήνες, με έναρξη την 23 Αυγούστου και λήξη την 22 Οκτωβρίου, στους συνδρομητές των υφιστάμενων προγραμμάτων: ΕΟΝ+, ΕΟΝ Entry & Sports, Novasports, Novasports All, Full Pack, Sports Pack, Sports All.

Μετά την πάροδο των 2 μηνών, η υπηρεσία θα παραμείνει ενεργή με επιπλέον χρέωση 3€/μήνα.

Οι δικαιούχοι συνδρομητές διατηρούν δικαίωμα κατάργησης χωρίς καμία επιβάρυνση, έως τις 23 Νοεμβρίου:

    • μέσω Nova Account (app & web), απενεργοποιώντας την πρόσθετη υπηρεσία “Πρόσθετο Αθλητικό Περιεχόμενο” που βρίσκεται στην ενότητα “Υπηρεσίες Τηλεόρασης” του προγράμματος τηλεόρασης που διαθέτουν.
    • μέσω επικοινωνίας με την Εξυπηρέτηση Πελατών

Νέοι συνδρομητές

Από τις 23 Αυγούστου, η Nova θα προσφέρει ένα αξεπέραστο πακέτο αθλητικού περιεχομένου σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές:

  • Νέα συνδυαστικά προγράμματα Fiber EON+ με ταχύτητες Internet από 50 Mbps έως 1 Gbps, από μόλις 47€/μήνα
  • Νέο πρόγραμμα τηλεόρασης EON+ μόνο με 28€/μήνα

Οι τιμές αφορούν μόνο σε νέες ενεργοποιήσεις με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.

Περισσότερα στις 23 Αυγούστου, στο www.nova.gr

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο μ…ια είναι να κυκλοφορείτε πράγματα ανεπιβεβαιωτα και να αγχώνετε κόσμο..

  2. Καλά ας πάει ο κόσμος στη Nova κινητό θα έχει σήμα θα έχει άραγε;η χειρότερη ψευτοετερεια όλων είναι η nova πρέπει νάσε ηλίθιος να πας σε αυτούς τους απατεώνες

  3. ναι ρε εχει αναγκη η cosmote που εχει παντου δυκτιο κ σημα ενο η νοβα 000 ρε τι μαλακιες λετε στο κοσμο? η νοβα ταζει ρητρεσ κ μεταξοτες κορδελες γιανα μαζεψει πελατες καθως πατωσε…

  4. Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σας στο techmaniacs το τελευταίο διάστημα εναντίον της cosmote. Πέραν του ότι λέτε ψέματα στον κόσμο, είστε κι εντελώς αδιάβαστοι.

  5. Ας πούμε τα πράγματα όπως είναι. Για να δεις τα novasports αν έχεις συνδιαστικό πακέτο πρέπει να κάνεις ανανέωση σε υχηλότερη τιμή από αυτό που πληρώνεις τώρα. Και σε δύο μήνες +3 ευρώ πάνω και από αυτή την τιμή. Θυμίζω ότι η περίφημη διαφήμιση της cosmote ήταν ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Αλλά όσα κορόιδα πιάσουν τώρα τόσο το καλύτερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.