Στην τελευταία διαφημιστική καμπάνια #BestPhonesForever, το Pixel 8 Pro ξέρει ότι πλησιάζει η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη στο Pixel 9 Pro. Αυτή η καμπάνια έχει μαγέψει τους λάτρεις των smartphones, χρησιμοποιώντας stop-motion animation, όπως οι χαρακτήρες Gumby και Pokey.

Στο νέο 60-δευτερολέπτων βίντεο με τίτλο “Pass the Baton”, το Apple iPhone και το Google Pixel βρίσκονται σε ένα μπαρ, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να παίζουν στην τηλεόραση. Το iPhone δεν καταλαβαίνει γιατί, σε έναν αγώνα σκυταλοδρομίας, ο δρομέας παραδίδει τη σκυτάλη στον επόμενο. Το Pixel εξηγεί ότι ο δρομέας παίρνει τη σκυτάλη όσο πιο μακριά μπορεί πριν την παραδώσει σε κάποιον πιο φρέσκο και γρήγορο.

Αν ποτέ χρειαστεί να εξηγήσεις σε κάποιον γιατί πρέπει να αλλάζεις τηλέφωνο κάθε χρόνο (λέμε τώρα), αυτή είναι η ιστορία που πρέπει να πεις. Χρειάζεται να παραδώσεις τη σκυτάλη σε ένα καινούργιο τηλέφωνο που είναι πιο φρέσκο και γρήγορο. Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα πιάσει αυτό το αφήγημα, αλλά είναι καλύτερο από το να προσπαθείς να εξηγήσεις ότι χρειάζεσαι περισσότερη RAM και καλύτερο επεξεργαστή, και όλα αυτά. Επιστροφή όμως στο βίντεο.

Όπως λέει το Google Pixel στο Apple iPhone, κρατώντας τη σκυτάλη χωρίς να την παραδώσεις, η ομάδα γίνεται πιο αργή και απογοητεύει τους πάντες. Και συνεχίζοντας αυτή την ωραία μεταφορά για την αγορά κινητών, το Pixel λέει ότι αν κρατήσεις τη σκυτάλη, θα χάσεις τον αγώνα απέναντι στους νέους δρομείς που έρχονται. Με άλλα λόγια, αν το Pixel 8 Pro δεν παραδώσει τη σκυτάλη στο Pixel 9 Pro, η σειρά Pixel δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τα νέα κινητά που θα βγουν σύντομα.

Φυσικά, αυτό είναι διαφήμιση της Google, οπότε το iPhone λέει ότι κρατάει τη σκυτάλη του και λέει στο Pixel να πάρει τη δική του. Το Pixel απαντά, “iPhone, αρχίζω να νιώθω ότι αυτό δεν αφορά μια σκυτάλη.” Η Google μας θυμίζει ότι έρχεται κάτι νέο, δείχνοντας την κάμερα και το πίσω μέρος του Pixel 9 Pro. Και μας υπενθυμίζει ότι το Made by Google event έρχεται στις 13 Αυγούστου. Στην εκδήλωση αυτή, η Google θα αποκαλύψει τα Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL και Pixel 9 Pro Fold. Επίσης, θα δούμε το Pixel Watch 3 και πιθανώς το Pixel Tablet 2.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.