Το πρώτο render του Google Pixel 9 Pro είναι γεγονός και αποκαλύπτει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το design της συσκευής, δείχνοντας μια σαφή απόσταση από αυτό που έχουμε δει στα τρέχοντα smartphones. Το Pixel 9 Pro διαθέτει flat άκρες, ενώ η Google φαίνεται ότι έχει μετακινήσει το SIM card tray προς το κάτω μέρος της συσκευής.

google pixel 9 pro

Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος βρίσκεται η μια πλάι στην άλλη και καλύπτονται από ένα μεγάλο κομμάτι γυαλιού. Μικρά bezels είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συσκευής. Το Pixel 9 Pro θα έχει 6.5 ιντσών οθόνη που θα είναι σημαντικά μικρότερη σε σχέση με το 6.7 ιντσών panel.

Η Google φημίζεται για τη φωτογραφία στα Google Pixel smartphone της και αναμένεται και το εν λόγω smartphone να ανεβάσει σε νέα επίπεδα τη φωτογραφία.

google pixel 9 pro

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μπροστά από Huawei Samsung και Apple ίσως και από Honor. Μετριότητα όλα τα pixel και με έναν τρισαθλιο επεξεργαστή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.