Περάσαμε ήδη τη μέση του 2024 και σταδιακά πλησιάζουμε στο 2025. Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμη τα iPhone 16, αλλά η Apple φαίνεται πως ετοιμάζει μια εντυπωσιακή αλλαγή στις selfie κάμερες για τη σειρά iPhone 17 – ίσως γιατί δεν θεωρεί ότι μπορεί να την εφαρμόσει στα επερχόμενα μοντέλα, ή δεν θέλει.

Σύμφωνα πηγή, όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone του 2025 θα διαθέτουν κάμερα 24MP για selfie, με έξι πλαστικά στοιχεία φακού. Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τον αισθητήρα και το μέγεθος των pixels, αυτή η αναβάθμιση αναμένεται να φέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Η υψηλότερη ανάλυση σημαίνει πιο λεπτομερείς φωτογραφίες, ακόμη και όταν κόβεις την εικόνα για τις πιο κλασικές selfie. Επίσης, οι selfie κάμερες με υψηλή ανάλυση μπορούν να αποδώσουν καλύτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μέσω της τεχνικής του pixel binning, αν και η τελική εικόνα μπορεί να είναι 8MP.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ η Apple εισάγει 24MP κάμερα με τα iPhone 17 το 2025, άλλες εταιρείες έχουν ήδη προσφέρει κάμερες 32MP, 40MP και 50MP στα smartphones τους. Με τις εταιρείες να πειραματίζονται, μένει να δούμε ποιο είναι το ιδανικό για τις selfie κάμερες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.