Η Revolut αποκτά πλέον μια προκαταρκτική τραπεζική άδεια, τρία χρόνια μετά την πρώτη κατάθεση της αίτησης στις ρυθμιστικές αρχές της Βρετανίας. Πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία, αν και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα πριν μπορέσει να δεχθεί καταθέσεις.

Αυτό το απλό gel είναι ίσως η απάντηση στη κληρονομική τριχόπτωση!

Η τραπεζική άδεια αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα στη προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης της Revolut καθώς πλέον αναμένεται να ξεφύγει επιτέλους από το τρέχον status ως μια e-money εταιρεία που λειτουργεί ως μεσάζον μεταξύ των καταναλωτών και των αδειοδοτημένων τραπεζών.

Η άδεια λειτουργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο θα της επιτρέψει να διατηρεί καταθέσεις πελατών, ανοίγοντας την πόρτα σε νέες πηγές εσόδων, καθώς θα μπορεί να αρχίσει να χρηματοδοτεί δάνεια και ενυπόθηκα δάνεια. Από την άλλη πλευρά, θα αντιμετωπίσει επίσης αυστηρότερους κανονισμούς και θα πρέπει να εγγυάται τις καταθέσεις πελατών μέχρι 85.000 λίρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.