Μετά από αρκετές φήμες, η Spotify επιβεβαίωσε ότι η Hi-Fi έκδοση της πλατφόρμας είναι προ των πυλών. Αυτή η deluxe έκδοση υπόσχεται βελτιώσεις που θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις της υψηλής ποιότητας ήχου.

Αφού πρόσθεσε βασικό πλάνο χωρίς διαφημίσεις τον Ιούνιο για αυτούς που δεν ακούν audiobooks, η εταιρεία προχωράει στο επόμενο βήμα. Η νέα premium συνδρομή στοχεύει σε ένα κοινό που επιζητά την αριστεία στην ακρόαση.

Στην πρόσφατη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, ο CEO της Spotify, Daniel Ek, ανέφερε ότι το νέο deluxe πλάνο θα κοστίζει περίπου $5 περισσότερα από το τρέχον premium πλάνο, δηλαδή γύρω στα $17-$18.

Αν και η νέα υπηρεσία είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, η εταιρείας είναι αποφασισμένη να την εγκρίνει σύντομα. Το deluxe πλάνο θα προσφέρει όλα τα προνόμια της κανονικής συνδρομής, με πρόσθετες δυνατότητες και πολύ υψηλότερη ποιότητα ήχου.

Το αστέρι αυτής της έκδοσης είναι ο lossless ήχος, με υποστήριξη ακρόασης μέχρι 24-bit/44.1kHz σε περιορισμένα τραγούδια μέσω του FLAC format. Επιπλέον, η αναβαθμισμένη έκδοση θα περιλαμβάνει δυνατότητες για δημιουργία προσαρμοσμένων playlists βάσει ημερομηνιών, γεγονότων και δραστηριοτήτων, με αλγόριθμους που θα προβλέπουν τις προτιμήσεις των χρηστών.

Αυτή τη στιγμή, μόνο τρεις πλατφόρμες προσφέρουν lossless ήχο: Amazon Music, Apple Music, και TIDAL. Είναι εκπληκτικό ότι η Spotify δεν έχει προσθέσει αυτή τη δυνατότητα μέχρι τώρα, αλλά σίγουρα υπάρχει στρατηγική πίσω από αυτή την καθυστέρηση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.