Το Spotify ανακοίνωσε ένα νέο Basic συνδρομητικό πακέτο που προσφέρει μια μικρή έκπτωση για τη διακοπή της πρόσβασης σε audiobook. Με τιμή 10.99 δολάρια το μήνα, η επιλογή Basic περιλαμβάνει όλα τα μουσικά οφέλη της πλατφόρμας, όπως αναπαραγωγή χωρίς διαφημίσεις, αλλά χωρίς πρόσθετο μηνιαίο χρόνο ακρόασης για audiobook.

Το βασικό πακέτο Premium Individual που προσφέρει το Spotify, αξίας 11.99 δολαρίων, περιλαμβάνει αναπαραγωγή χωρίς διαφημίσεις και 15 ώρες ακρόασης audiobook το μήνα από έναν κατάλογο με περισσότερους από 250.000 τίτλους. Αυτός ο χρόνος είναι τίποτα μπροστά στο πόσα audiobook μπορεί να ακούσει κάποιος μέσα σε έναν μήνα, αλλά και το 1 δολάριο δεν είναι μεγάλο ποσό για τόσο χρόνο ακρόασης.

Μέχρι τώρα, το Spotify δεν επέτρεπε στους πελάτες να επιλέξουν ένα φθηνότερο πρόγραμμα που δεν περιελάμβανε πρόσβαση σε audiobook, καθώς αυτό συμπεριλαμβανόταν αυτόματα στο πρόγραμμα της χαμηλότερης κατηγορίας. Η εταιρεία είδε ότι πιθανώς υπάρχει ενδιαφέρον τόσο για τα audiobook, όσο και για την αφαίρεση τους από τη συνδρομή και βρήκε τη μέση λύση. Όσοι δεν θέλουν audiobook θα γλιτώνουν 1 δολάριο τον μήνα, και όσοι ενδιαφέρονται θα παραμείνουν στην ίδια ακριβότερη συνδρομή.

Το Spotify τον Ιούνιο αύξησε την τιμή του βασικού πακέτου από 10.99 σε 11.99 δολάρια για να “προσφέρει στους χρήστες την καλύτερη εμπειρία”, αλλά με το νέο βασικό πρόγραμμα αποδεικνύει ότι εξ αρχής είχε κάποιο πλάνο.

Η νέα επιλογή των 10.99 δολαρίων ανά μήνα του Spotify είναι στα ίδια επίπεδα με την τιμή των 10.99 δολαρίων του Apple Music, οπότε το Spotify δεν είναι πλέον 1 δολάριο ακριβότερο από το Apple Music για τη βασική συνδρομητική υπηρεσία μουσικής.

Δεν υπήρξαν αλλαγές στις τιμές των άλλων προγραμμάτων. Η τιμή του Duo είναι στα 16.99 δολάρια και η τιμή του Family είναι στα 19.99 δολάρια. Το Spotify διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα 9.99 δολάρια το μήνα που προσφέρει 15 ώρες ακρόασης audiobook και προφανώς μουσική αλλά με διαφημίσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.