Το One UI της Samsung θεωρείται από πολλούς η καλύτερη Android ROM, προσφέροντας μια πληθώρα δυνατοτήτων. Με την έλευση της One UI 6, η Galaxy AI μπήκε δυναμικά στη ζωή μας, αλλά το One UI 7 ίσως φέρει αλλαγές που θα διχάσουν. Ο tipster Chunvn8888 αποκάλυψε ότι θα είναι εμπνευσμένο από το iOS 18 της Apple, παραθέτοντας μια λίστα από πιθανές αλλαγές.

Η πιο αμφιλεγόμενη αλλαγή φαίνεται να είναι η αντιγραφή του notification shade της Apple και της Xiaomi. Ο leaker ισχυρίζεται ότι η One UI 7 θα διαθέτει ξεχωριστά dropdowns για ειδοποιήσεις και γρήγορες ρυθμίσεις, με τις ειδοποιήσεις αριστερά και τις γρήγορες ρυθμίσεις δεξιά, επιτρέποντας πλευρικό swipe για εναλλαγή μεταξύ των δύο σελίδων.

Πάντως, η Samsung φαίνεται να είναι η μόνη που υιοθετεί αυτή την αλλαγή. Γνωστό leaker ανέφερε ότι και το Color OS 15 της Oppo θα προσφέρει “ξεχωριστά control centers.” Επίσης, αυτό το split notification shade είναι ενοχλητικό και ελπίζουμε να είναι προαιρετικό στο One UI 7.

Άλλες πιθανές αλλαγές περιλαμβάνουν πιο στρογγυλεμένα εικονίδια και widgets στην οθόνη κλειδώματος, εικονίδια που θυμίζουν macOS και VisionOS, καθώς και ένα νέο χαρακτηριστικό “quick action” που μοιάζει με του iOS. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις της κάμερας φαίνεται να μετακινούνται κοντά στα modes.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.