Η Samsung παρουσίασε τα νέα της αναδιπλούμενα τηλέφωνα: το bookstyle Galaxy Z Fold 6 και το clamshell Galaxy Z Flip 6. Αυτές οι μοναδικές μορφές συσκευών απαιτούν ειδικό λογισμικό, και η Samsung το προσφέρει από το πρώτο της foldable smartphone. Τώρα, ο τεχνολογικός κολοσσός εισάγει αρκετές νέες AI δυνατότητες, σχεδιασμένες ειδικά για τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα του.

Η σουίτα εργαλείων Galaxy AI της Samsung, που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος μαζί με τη σειρά Galaxy S24, επεκτάθηκε σταδιακά σε διάφορα flagship τηλέφωνα Galaxy, συμπεριλαμβανομένων και των παλαιότερων αναδιπλούμενων. Ωστόσο, μόλις τώρα έλαβε συγκεκριμένη βελτιστοποίηση για τα foldable smartphone της εταιρείας.

Ο πρόεδρος και επικεφαλής της Mobile eXperience Business της Samsung, TM Roh, δήλωσε: “Τα αναδιπλούμενα μας καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες κάθε χρήστη και τώρα, με τη δύναμη της Galaxy AI, η Samsung προσφέρει μια εμπειρία όπως ποτέ πριν.”

Galaxy Z Fold 6: Δυνατότητες με AI που απογειώνουν την παραγωγικότητα

Sketch to Image: Με τη Galaxy AI στην οθόνη του Galaxy Z Fold 6, η εμπειρία S Pen φτάνει σε νέα ύψη. Το Sketch to Image ενισχύει τη δημιουργικότητα προσφέροντας προτάσεις εικόνων όταν σχεδιάζεις ή ζωγραφίζεις απευθείας στις φωτογραφίες στην Gallery ή στην οθόνη Note.

Enhanced Interpreter: Το Galaxy AI βελτίωσε επίσης την προσβασιμότητα στην επικοινωνία. Με τον διπλό σχεδιασμό της οθόνης, ο Interpreter περιλαμβάνει πλέον λειτουργία συνομιλίας όπου και οι δύο συμμετέχοντες μπορούν να δουν τις μεταφράσεις στην κύρια και την εξωτερική οθόνη.

Note Assist: Απλοποιεί τις σημειώσεις με μετάφραση, περιλήψεις και αυτόματη μορφοποίηση για εύκολη οργάνωση.

New Transcript Feature: Μεταγραφή, μετάφραση και σύνοψη φωνητικών ηχογραφήσεων απευθείας στις Σημειώσεις.

PDF Overlay Translation: Απρόσκοπτη μετάφραση και επικάλυψη αρχείων PDF, εξασφαλίζοντας ακριβή απόδοση κειμένου, εικόνων και γραφημάτων.

Composer: Μια φρέσκια προσθήκη στο Samsung Keyboard που παράγει προτεινόμενο κείμενο με βάση λέξεις-κλειδιά για emails και social media apps, προσαρμοσμένο στο στιλ του χρήστη.

Galaxy Z Flip 6: ΑΙ δυναμικότητα και FlexWindow

Το Galaxy Z Flip 6 απολαμβάνει επίσης την ενίσχυση της Galaxy AI, ειδικά μέσω του FlexWindow. Χωρίς να ξεδιπλώσεις τη συσκευή, μπορείς να απαντήσεις σε μηνύματα με Suggested Replies βάσει ανάλυσης των πρόσφατων μηνυμάτων για εξατομικευμένες απαντήσεις.

Photo Ambient: Προσαρμόζει δυναμικά την ταπετσαρία της συσκευής με βάση την ώρα και τις καιρικές συνθήκες. Επίσης, προτείνει επιλογές διάταξης οθόνης που συμπληρώνουν την ταπετσαρία.

Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν την εφαρμογή Google Gemini, προσφέροντας έναν AI-powered assistant για βοήθεια στη γραφή, τη μάθηση ή τον προγραμματισμό. Στην εποχή της AI, η Samsung υπόσχεται μεγαλύτερο έλεγχο στις ρυθμίσεις της συσκευής, επιτρέποντάς να διαχειρίζεσαι πώς τα δεδομένα σου βελτιώνουν τις εμπειρίες AI.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.