Το Starlink συνεχίζει να επεκτείνεται και να προσθέτει συνεχώς νέους χρήστες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας αν έχεις κουραστεί με τα 24Mbps, αν έχεις κουραστεί με το δίκτυο 4G να μπουκώνει συνεχώς και να έχεις χαμηλές ταχύτητες ειδικά αν είσαι σε τουριστικές περιοχές, τότε μάλλον ήρθε η ώρα για το Starlink.

Δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση για εσένα που είσαι σε What’s UP αυτό το καλοκαίρι

Συγκεκριμένα αν κάποιος επιλέξει να το αγοράσει από έναν authorised reseller στη περίπτωση της χώρας μας ο Κωτσόβολος θα πάρει 2 εβδομάδες εντελώς δωρεάν την υπηρεσία υπό τη μορφή πίστωσης των χρημάτων στο λογαριασμό του στο Starlink. Η προσφορά αποδίδεται τον δεύτερο μήνα από την ενεργοποίηση του Starlink.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέσω του Κωτσόβολου η αγορά έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως ότι μπορείς να τον αγοράσεις με πιστωτική κάρτα με δόσεις ή με το πλάνο δόσεων, δηλαδή καταναλωτικό δάνειο.

Αν τίποτα από αυτά δεν μπορεί να δουλέψει για εσένα, στη περίπτωση που κάποιος είναι στον Τειρεσία, τότε μπορείς να προβείς στην ενοικίαση του εξοπλισμού απευθείας από το site της Starlink καταβάλλοντας τώρα μόνο 20 ευρώ για να τον παραγγείλεις και μόλις φθάσει στο σπίτι σου και το εγκαταστήσεις θα πληρώσεις 55 ευρώ, 40 για την υπηρεσία και 15 για την ενοικίαση του εξοπλισμού κάθε μήνα. Αν δεις ότι δεν δουλέψει και δεν σου κάνει, για οποιονδήποτε λόγο, εντός 30 ημερών από την ενεργοποίηση, τότε πολύ απλά γυρνάς τον εξοπλισμό πίσω, (ανοίγεις αίτημα μέσω του λογαριασμού) και σου επιστρέφουν στην κάρτα σου τα 55 ευρώ.

Δοκίμασε το αξίζει, θα λύσεις οριστικά το πρόβλημά σου.

Το screenshot αντλήθηκε από την ομάδα Starlink Community του Facebook

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.