Είσαι σε Cosmote What’s UP αυτή τη στιγμή και θέλεις να βγάλεις το καλοκαίρι με φθηνά απεριόριστα δεδομένα; Τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μπορείς να εκμεταλλευθείς την προσφορά του Cosmote What’s UP κάνοντάς σου το κινητό σου Cosmote Neo και παίρνοντας απεριόριστα data για 2 μήνες εντελώς δωρεάν.

Σταθερό Nova 5G Home Internet + EON: Αυτές είναι οι τιμές που ανακοίνωσε

Η μόνη προϋπόθεση είναι να εγγραφείς σε κάποιο από τα διαθέσιμα πλάνα του Cosmote Neo. Πληρώνοντας μάλιστα με κάρτα Payzy την οποία μπορείς να βγάλεις κάνοντας εγγραφή εδώ δίνει και 10 ευρώ  να τα κάνεις ό,τι θέλεις η Cosmote σου διπλασιάζει τα GB του πλάνου του Cosmote Neo. Μάλιστα η προσφορά αυτή πήρε παράταση μέχρι 31/11/2024 αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς το ανανεώνουν συνεχώς εδώ και πολλούς μήνες παίρνοντας παράταση.

Με την εγγραφή σου στο Cosmote Neo η Cosmote μετά από 1 με δυο εργάσιμες ημέρες θα σου δώσει απεριόριστα data για 2 μήνες. Απαραίτητη προυπόθεση είναι ο αριθμός να μην έχει εγγραφεί ξανά στο Cosmote Neo. Το δοκιμάσαμε και σε δεύτερο What’s UP νούμερο κάτω από τον ίδιο αριθμό και μας έδωσε πάλι τα απεριόριστα GB για 2 μήνες.

Αναφέρουμε το δικό μας παράδειγμα να το κατανοήσουμε καλύτερα

 • Μετατρέψαμε το καρτοκινητό μας What’s UP σε Cosmote Neo. Πως το κάνεις; Μπαίνεις στο app του What’s UP και θα δεις να λέει να το κάνεις Neo. Πατάς πάνω και σε πάει στο Cosmote APP για να ολοκληρώσεις την μετατροπή. Φρόντισε προηγουμένως να έχεις βγάλει κάρτα (δωρεάν) Payzy για να πάρεις και τον διπλασιασμό των GB.
 • Αγοράσαμε το πακέτο των 16 ευρώ που προσφέρει 14GB από τον διπλασιασμό GB, απεριόριστη ομιλία και 2000 SMS κάθε μήνα.
 • Μετά από δυο ημέρες μας ενεργοποίησε τα απεριόριστα data για 2 μήνες δωρεάν. Θα δώσεις και άλλα 16 ευρώ για την ανανέωση του πλάνου τον επόμενο μήνα και αν θέλεις διατηρείς το Cosmote Neo και μετά τη λήξη των απεριόριστων data επιλέγοντας κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα. Αν δεν θέλεις να μείνεις μπορείς να γυρίσεις σε What’s UP.

Δεν βγαίνει λογαριασμός, δεν είναι συμβόλαιο, δεν έχεις καμία δέσμευση.

Μπορείς να μετατρέψεις το COSMOTE Neo σε καρτoκινητό, αποστέλλοντας από το COSMOTE Neo σου με SMS την λέξη “ΑΛΠΑΚ” στο 1314 και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα λάβεις με SMS. Εάν επιλέξεις να προχωρήσεις με την αλλαγή θα χάσεις τα υπόλοιπά σου σε GB, λεπτά ομιλίας και SMS.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ρε παιδιά μας τα έχετε κάνει πλανήτες με αυτό το Neo από την Cosmote! Καταλαβαίνω ότι είναι χρήματα για εσάς αλλά έχει καταντήσει σαν το ανέκδοτο με τα σκουλήκια!

 2. @Σταύρος αμα πλήρωνε η Cosmote για κάθε άρθρο που γράφω για το Cosmote Neo θα ήμουν Μαλδίβες. Ούτε ένα ευρώ δεν έχει δώσει και άλλωστε δεν τα γράφω για διαφήμιση. Το ξέρω ότι δεν θα το πιστέψεις …

 3. Δεν κατάλαβα …δυο πράγματα:
  1) Μετά τους 2 μήνες δωρεάν το …καταργείς; Όλοι θα έτρεχαν να το πάρουν!
  2) Διπλασιασμός με payzy σε …ποιο πράγμα ακριβώς; Διπλασιασμός στα …απεριόριστα; Πόσο είναι το διπλασιο του απεριόριστου;
  Χαλαρά και μην αρπάζεσαι. Κριτική είναι. Όντως γράφετε ένα σωρό για Cosmote. Να περιμένω απάντηση στα 2 παραπάνω;

 4. @Παναγιώτης

  Μετά τους 2 μήνες με δωρεάν απεριόριστα data μπορείς να το καταργήσεις και να επιστρέψεις στο What’s Up πάλι. Ουσιαστικά, επιλέγοντας το πρώτο πακέτο του Cosmote Neo με τα 16 ευρώ, ουσιαστικά έχεις για 2 μήνες όλα απεριόριστα, GB, ομιλία και SMS με 16 ευρώ κάθε μήνα.

  Ο διπλασιασμός με Payzy, αφορά τα 7GB που δίνει το πρόγραμμα των 16 ευρώ που θα επιλέξει ο χρήστης τον πρώτο μήνα για να πάρει φθηνά απεριόριστα GB. Αφορά επίσης όλα τα πακέτα του Payzy με περιορισμένο όγκο εκτός από εκείνο με το απεριόριστο όπως πολύ σωστά σημειώνεις στο σχόλιό σου. Και φυσικά θα ισχύει μετά το πέρας της προσφοράς των απεριόριστων GB, αν ο χρήστης μείνει σε Cosmote Neo τα GB που αναφέρονται στο site της Cosmote στα προγράμματα περιορισμένου όεγκου θα είναι τα διπλά από αυτά που εικονίζονται. Για παράδειγμα στο πρόγραμμα των 7GB με 16ευρώ θα σου δώσει 14GB με κάρτα Payzy.

  Δεν αρπάζομαι καθόλου και για τίποτα. Χαρά μου να εξηγώ 🙂 Φυσικά, όλοι θα έτρεχαν να το πάρουν, αλλά με κατηγορούν ότι πληρώνομαι και δεν μπορούν να καταλάβουν τι διαβάζουν.

  • Περίμενε να καταλάβω κάτι γιατί το έψαξα πολύ και δεν βρήκα άκρη: *ΔΕΝ* είμαι σε κανένα πρόγραμμα της cosmote. Μπορώ να πάρω το Neo και να το *ακυρώσω* σε 2 μήνες χωρίς να έχω πληρώσει τίποτα; Γιατί αυτό δεν απαντάται πουθενά!

  • Οκ TL&DR: Δεν μπορείς να πάρεις το Neo αν δεν είσαι *ήδη* συνδρομητής cosmote. Μάλιστα…

 5. Θα τρώτε report για misleading μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Όταν πάτε στο πάτο του feed θα σας περάσει.

 6. Καλημέρα, να σε ρωτήσω αν εγώ γυρίσω σε cosmote neo, εγώ που έχω πάρει κάρτα που μου δίνει 1500 λεπτά προς όλους 1,5 gb internet κάθε μήνα με 8: 50 ευρώ.
  Και μετά από 2 μήνες θέλω διακόψω τον cosmote Neo και γυρίσω πάλι whats up ξέρεις αν χάνω το πρόγραμμα το οποίο είχα??
  Και δεύτερη ερώτηση, ποιος ο λόγος να πληρώσω με Payzy, αφού γράφεις ότι μετά από δύο με τρεις μέρες για 2 μήνες σου δίνει απεριόριστα gigabyte, η για να σου δώσει τους 2 μήνες απεριόριστα gigabyte πρέπει να βάλεις μόνο Payzy.
  Ευχαριστώ πολύ την καλημέρα μου

 7. @Νίκος

  Τους 2 μήνες θα έχεις απεριόριστα GB. Μετά τους 2 μήνες αν θέλεις να παραμείνεις στο Neo γιατί να μην έχεις και διπλασιασμό των GB του προγράμματος που θα επιλέξεις; Επιλέξεις το πρώτο με 7GB αν πληρώσεις με Payzy θα πάρεις 14GB εντελώς δωρεάν. Αν επιλέξεις το δεύτερο πακέτο με 10GB του Cosmote Neo και πληρώσεις με Payzy θα πάρεις 20GB δωρεάν. Αν πάρεις το πακέτο με τα απεριόριστα GB του Cosmote Neo δεν υπάρχει λόγος εννοείται να πληρώνεις με Payzy.

  Παράλληλα όπως λέει η Cosmote

  Μπορείς να μετατρέψεις το COSMOTE Neo σε καρτoκινητό, αποστέλλοντας από το COSMOTE Neo σου με SMS την λέξη “ΑΛΠΑΚ” στο 1314 και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα λάβεις με SMS. Εάν επιλέξεις να προχωρήσεις με την αλλαγή θα χάσεις τα υπόλοιπά σου σε GB, λεπτά ομιλίας και SMS.

  Επομένως, όταν θα πας σε What’s Up θα πρέπει να βάλεις κάρτα για να ενεργοποιήσεις το πακέτο που θέλεις. Αν στο What’s Up έχεις ειδική προσφορά, αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά μάλλον θα τη χάσεις.

 8. Πολύ καλό άρθρο και σε ευχαριστώ,
  Θα μεταφερθώ από whats up σε cosmote Neo, αλλά χωρίς να γραφτώ στο Payzy, μπήκα και είδα τις αξιολογήσεις 7 στις 10 είναι η χειρότερες, γράφουνε για εξαπάτηση για κουμπίνα, πολύ δεν πήρανε ούτε τα 10€.
  Που λέει cosmote ότι δίνει. Και άλλα πολλά και όχι από ένα δύο άτομα αλλά από δεκάδες.
  Όση πάνε να γραφτούνε στο Payzy
  Καλό είναι το ελέγξουνε πρώτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.