Η Meta ανακοίνωσε ένα πλήθος νέων χαρακτηριστικών που έρχονται στο Facebook Messenger και σε περίπτωση που δεν βλέπετε ακόμα τις αλλαγές, μάλλον πρόκειται λόγω της σταδιακής διάθεσης, οπότε περιμένετε μερικές μέρες. Ίσως η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η end-to-end κρυπτογράφηση που είναι ενεργή από προεπιλογή.

Στο εξής, όλα τα προσωπικά σας μηνύματα κρυπτογραφούνται και μόνο εσείς και ο παραλήπτης σας μπορείτε να διαβάσετε αυτά τα μηνύματα. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς οι περισσότερες ανταγωνιστικές εφαρμογές, όχι μόνο οι προσανατολισμένες στην ιδιωτικότητα, προσφέρουν ήδη end-to-end κρυπτογράφηση.

Εκτός από την end-to-end κρυπτογράφηση στο Facebook Messenger, μπορείτε πλέον να επεξεργάζεστε μηνύματα, να στέλνετε μηνύματα που εξαφανίζονται, να αποκρύπτετε την απόδειξη ανάγνωσης ώστε να μην μπορούν να δουν οι χρήστες πότε διαβάσατε το μήνυμά τους, ενώ υπάρχουν και κάποιες βελτιώσεις στα φωνητικά μηνύματα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ακούτε με ταχύτητα 1.5x ή 2x και να συνεχίζετε να ακούτε τα μηνύματα από εκεί που τα αφήσατε την τελευταία φορά. Ωστόσο, υπάρχει μια παγίδα με την επεξεργασία μηνυμάτων, μπορείτε να το κάνετε εντός 15 λεπτών από την αποστολή του μηνύματος.

Τέλος, η ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεο ενισχύεται και η Meta δοκιμάζει τώρα φωτογραφίες και βίντεο HD με μια μικρή ομάδα χρηστών προτού εφαρμόσει τις αλλαγές παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.