Η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο entry-level iPad το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους, σύμφωνα με μια έκθεση σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας για την κατανομή των πόρων ανάπτυξης προϊόντων. Πηγή αναφέρει ότι η Apple συνεργάζεται με την κινεζική BYD, βασικό συναρμολογητή iPad, για να μεταφέρει πόρους για την εισαγωγή νέων προϊόντων (NPI) στο Βιετνάμ. Το NPI αναφέρεται όταν η Apple συνεργάζεται με τους προμηθευτές για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων για να διασφαλίσει ότι μπορούν να κατασκευαστούν σωστά σε ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής. Η Apple δεν έχει μετακινήσει ξανά πόρους NPI στο Βιετνάμ για μια τόσο βασική συσκευή.

Η μηχανολογική επαλήθευση για τη δοκιμαστική παραγωγή του νέου entry-level μοντέλου iPad θα ξεκινήσει γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, σύμφωνα με τις πηγές της έκθεσης. Το entry-level μοντέλο, που πιθανότατα θα είναι ένα iPad 11ης γενιάς, θα γίνει στη συνέχεια διαθέσιμο το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Ξεκινώντας από τα 449 δολάρια, το “iPad” είναι το χαμηλής τιμής mainstream iPad της Apple, το οποίο έλαβε νέα έκδοση τον Οκτώβριο του 2022 με πλήρη επανασχεδιασμό, μεγαλύτερη οθόνη, θύρα USB-C, A14 Bionic chip, κάμερα 12MP, και άλλα.

Οι πληροφορίες είναι αρκετά γενικές. Λέγεται ότι η Apple εργάζεται πάνω σε μια νέα έκδοση του entry-level iPad και το μοντέλο 11ης γενιάς αναμένεται το 2024. Ωστόσο, πουθενά δεν έχει αναφερθεί κάποιο πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία της συσκευής. Δεν υπάρχουν επίσης φήμες σχετικά με νέα χαρακτηριστικά που θα δούμε στο μοντέλο 11ης γενιάς, αλλά είναι πιθανό να χρησιμοποιεί νεότερο επεξεργαστή και ενδεχομένως βελτιωμένη κάμερα. Όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της παραγωγής του iPad στο Βιετνάμ ακολουθεί την τάση της Apple να διαφοροποιεί την αλυσίδα εφοδιασμού της και να μειώνει την εξάρτησή της από την Κίνα ως σημαντικό κόμβο παραγωγής με εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή hardware. Η Apple στέλνει επίσης ορισμένους πόρους NPI για το iPhone στην Ινδία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.