Η σειρά Apple iPhone 16 series αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της την επόμενη χρονιά και πιο συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2024. Το phonearena δημοσιεύει ορισμένα πρώτα renders των συσκευών για να πάρουμε μια πρώτη ιδέα για το πως ακριβώς θα είναι.

Σε αυτά απεικονίζεται το Action Button, που εντός της Apple αναφέρεται ως Capture Button, αν και η επακριβής λειτουργικότητα παραμένει μυστήριο προς το παρόν. Οι πληροφορίες το θέλουν να δίνει τη δυνατότητα γρήγορης λήψης φωτογραφιών ή εκκίνησης εγγραφής video.

H Apple σκοπεύει να βάλει το button αυτό στην δεξιά πλευράς της συσκευής κάτω από το power button. Οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να δοκιμάζει διάφορα μεγέθη για αυτό, επομένως τα εν λόγω renders αποτελούν απλά μια πρώτη άποψη.

iphone 16 pro max

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αλλάξτε το design επιτέλους… Όλο το ίδιο κ το ίδιο..13-14-15-16 καταντάει βαρετό!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.