Τα Realme GT 5 Pro και 12 Pro+ που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του έτους, αναμένεται να είναι εξοπλισμένα με περισκοπικό τηλεφακό. Ενώ το GT 5 Pro θα είναι ένα flagship smartphone με τον Snapdragon 8 Gen 3, το 12 Pro+ θα είναι mid range.

Ένας tipster από το κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo μοιράστηκε ένα render που φαίνεται να είναι παρουσιάζει αυτά τα δύο smartphones. Επιπλέον, ο γνωστός και έγκυρος leaker Digital Chat Station έδωσε πληροφορίες για την αναμενόμενη τιμή του 12 Pro+.

Realme 12 Pro+ Periscope

Σύμφωνα με το render, τα τηλέφωνα έχουν μεγάλο στρογγυλό module που φιλοξενεί το LED flash, δύο κάμερες, και την περισκοπική. Ο χρήστης του Weibo που μοιράστηκε την παραπάνω εικόνα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για το GT 5 Pro, όμως θα μπορούσε να είναι και το Realme 12 Pro+.

Όσον αφορά την τιμή, ο Digital Chat Station ισχυρίστηκε ότι το 12 Pro+, ή GT 5 Pro, ή και τα δύο, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με τιμή στα CNY 2.000 ή κάπου στα 260 ευρώ. Το 12GB/256GB Realme 11 Pro+ κυκλοφόρησε στα CNY 2.099 ή κάπου 273 ευρώ, οπότε, ίσως η τιμή είναι ενδεικτική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.