Το Realme 11 Pro+ ήρθε στην χώρα μας και είναι μια πολύ δυνατή πρόταση για την κατηγορία. Με AMOLED οθόνη στα 120Hz, στερεοφωνικό ήχο και μια κάμερα 200MP, έρχεται να δώσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο για όσους αρέσκονται στην εταιρία.  Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε τον Dimensity 7050 ένα ολοκαίνουργιο chip, με ικανοποιητικές επιδόσεις για την κατηγορία στην οποία ανήκει. Στα ίδια κινείται και η κάμερα η βασική, αν και οι υπόλοιπες αδιάφορες.

Σαν ένα Realme smartphone έρχεται με γρήγορη φόρτιση στα 100W, ενώ εκείνο που πραγματικά μας εντυπωσίασε είναι το design του μια ιδιαίτερα όμορφη συσκευή.  Στην Ελλάδα θα το δούμε με τιμές στα 539 ευρώ και θα μας δώσουν δώρο το Watch 3 Pro όπως και την αντικατάσταση της οθόνης τους πρώτους έξι μήνες από την αγορά της συσκευής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.