Το internet στις μέρες μας έχει την τάση να μεγεθύνει τα πράγματα και να διαδίδει ταχύτατα την πληροφορία. Και ορισμένες φορές χρηστών δημιούργησαν τη λάθος εντύπωση ότι τα iPhones έχουν σημαντικά θέματα με την μπαταρία, καθώς παρατήρησαν η υγεία να κυμαίνεται μεταξύ 85-95%.

Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται γίνεται θέμα για το τίποτα. Η Apple έχει αναφέρει εδώ και πολλά χρόνια, ότι οι μπαταρίες των iPhones έχουν σχεδιαστεί να διατηρούν το 80% της αρχικής χωρητικότητας μετά τους 500 κύκλους φόρτισης. Και αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρει το androidauthority ότι οι 500 κύκλοι φόρτισης αντιστοιχούν σε ένα χρόνο και τέσσερις μήνες καθημερινής φόρτισης. Επομένως, οι χωρητικότητες που αναφέρονται στο 85% και στο 90% είναι κανονικές, τη στιγμή που πλησιάζουμε έναν χρόνο από την κυκλοφορία.

Βέβαια, είναι πιθανό οι μπαταρίες να φθείρονται λίγο πιο γρήγορα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Ο λόγος μπορεί να είναι το software, εκτεταμένη χρήση της always on display, εκτεταμένη χρήση του Magsafe κ.α. Σε κάθε περίπτωση τα νούμερα που προαναφέρθηκαν είναι εντός των προδιαγραφών της Apple.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗandroidauthority
Προηγούμενο άρθροΜε Snapdragon 8 Gen 2 κάποια flagship του 2024, πολύ ακριβός ο Snapdragon 8 Gen 3
Επόμενο άρθροHands-on φωτογραφίες του Huawei Mate 60 δείχνουν δίχρωμη πλάτη
Baladis Georgios K
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.