Η Qualcomm αναμένεται να λανσάρει τον Snapdragon 8 Gen 3 στα τέλη του 2023. Αυτό το SoC θα αποτελέσει τον κύριο επεξεργαστή των περισσότερων high-end premium Android flagship smartphones που θα κυκλοφορήσουν το πρώτο, αλλά και το δεύτερο, εξάμηνο του 2023. Αυτό ίσχυε για όλα τα προηγούμενα SoC της Qualcomm, γιατί ίσως φέτος τα πράγματα ακολουθήσουν μία διαφορετική οδό.

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, ο επερχόμενος high-end επεξεργαστής της Qualcomm θα είναι κάπως ακριβός και για αυτό κάποιοι κατασκευαστές θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τον προκάτοχο του ή κάποια αντίστοιχη πρόταση της MediaTek.

Ο leaker αναφέρει επίσης ότι αυτή η διαφορά θα εντοπιστεί αποκλειστικά και μόνο στα βασικά μοντέλα, για να μπορέσουν οι εταιρείες να κρατήσουν χαμηλά το κόστος, άρα και τις τιμές των συγκεκριμένων smartphones. Οπότε, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για αισθητή αύξηση τιμών, όσον αφορά τα κορυφαία μοντέλα των σειρών που θα έχουν τον Snapdragon 8 Gen 3.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.