Η Apple αναμένεται να επαναπροσδιορίσει τα AirPods Pro σαν κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό ζευγάρι ακουστικών. Πιο συγκεκριμένα, θα φέρει USB-C για να μπορέσει να επικοινωνήσει με το επερχόμενο Vision Pro headset, ενώ θα δημιουργήσει και τρόπους να μπορούν να ανιχνεύσουν την θερμοκρασία μέσω των αυτιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και πολλά άλλα smartwatch, το Apple Watch ήδη μπορεί να μετρήσει τη θερμοκρασία. Ωστόσο καμιά από αυτές τις συσκευές δεν προορίζονται για ιατρική χρήση, καθώς η μεταφορά θερμότητας είναι πολύ πιο δύσκολη στον καρπό από ό,τι μέσω του αυτιού. Η Apple δηλαδή θα μπορούσε να δώσει κίνητρο στους χρήστες να συνδέσουν τα AirPods τους εάν αισθάνονται πυρετό.

Τα AirPods Pro θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν στην εξέταση απώλειας ακοής. Το report επισημαίνει ότι θα έπαιζε στους χρήστες διαφορετικούς ήχους και στη συνέχεια θα τους ρωτούσε ποιους από αυτούς μπορούσαν να αντιληφθούν. Σε κάθε περίπτωση για να μπορέσει να χαρακτηριστεί πραγματικά ως ιατρική συσκευή θα πρέπει να λάβει έγκριση από τις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.