Το 9to5mac είχε αναφέρει ότι η Apple ετοίμαζε μια νέα κόκκινη έκδοση, ως exclusive για το iPhone 15 Pro. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες επιβεβαιώνονται, με την πηγή του νέου αυτού leak να επιβεβαιώνει ακόμη ότι τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus να είναι διαθέσιμα σε μια νέα πράσινη έκδοση.

apple iphone 15

Οι νέες αυτές πληροφορίες έρχονται από έναν λογαριασμό στο Weibo ο οποίος είχε αναφέρει με ακρίβεια στο παρελθόν ότι τα iPhone 14 Pro θα διαθέτουν μια νέα deep purple χρωματική έκδοση. Η νέα αυτή πηγή περιγράφει το χρώμα του iPhone 15 Pro ως μια βυσσινί απόχρωση.

Η πράσινη χρωματική έκδοση των iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα είναι κοντά στο πράσινο που είχαμε γνωρίσει με το iPhone 12 και iPhone 11. Αξίζει να σημειώσουμε ότι θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα χρώματα των iPhone 15 Pro καθώς θα είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.