Με τη σειρά Xiaomi 13 να είναι ήδη διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο, σειρά έχει τώρα η οικογένεια των Xiaomi 14 συσκευών. Πιο συγκεκριμένα, ο Digital Chat Station δημοσιεύσει κάποια πρώτα χαρακτηριστικά για τις χωρητικότητες των μπαταριών, τις ταχύτητες φόρτισης όπως και τους επεξεργαστές.

Τα Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους τον ερχόμενο Νοέμβριο με Snapdragon 8 Gen 3. Το επόμενης γενιάς chip της Qualcomm θα ανακοινωθεί στα τέλη Οκτωβρίου σε ένα dedicated event στη Hawaii, με τη Xiaomi να είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που θα διαθέσουν συσκευές εξοπλισμένες με το νέο chipset.

Ο Snapdragon 8 Gen 3 θα εξοπλιστεί, με ένα Cortex X4, πέντε Cortex-A720 και 2 Cortex-A520. Η GPU θα είναι η Adreno 750 με σημαντικές βελτιώσεις ως προς τις επιδόσεις.

Το Xiaomi 14 αναμένεται να εξοπλιστεί με 4.860 mAh μπαταρία με 90W γρήγορη ενσύρματη φόρτιση και 50W ασύρματη. Το Xiaomi 14 Pro θα εξοπλιστεί με 5.000 mAh με 120W ενσύρματη και 50W ασύρματη φόρτιση.

Huawei P60 Pro: Αυτή είναι η εντυπωσιακή Matte Leather Edition

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.