Η HUAWEI είναι ένας τεχνολογικός κολοσσός που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς και φροντίζει πάντα να καλύπτει κάθε νέα καταναλωτική ανάγκη. Οι καινοτομίες τις εταιρείας έχουν αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων, όπως τα HUAWEI nova 10, τα οποία συνδυάζουν το μοναδικό design, με το ισχυρό hardware και το ολοκληρωμένο λογισμικό.

Με τη HUAWEI ζεις πάντα στο σήμερα

Η Huawei έχει καταφέρει να αναπτύξει το δικό της λειτουργικό σύστημα και το οικοσύστημα HMS που προσφέρουν ανώτερες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης, αναζήτησης, αλληλογραφίας, και αγορών, σε πολλές συσκευές. Επιπλέον, δημιούργησε ένα από τα πιο πλούσια καταστήματα εφαρμογών, το AppGallery. Το AppGallery έχει πάνω 580 εκ. μηνιαίους χρήστες και ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος.

HUAWEI nova 10 Pro Gspace Adv

Μέσω του AppGallery, στο οποίο έχουν εγγραφεί πάνω από 5,5 εκ. προγραμματιστές, οι χρήστες των συσκευών της HUAWEI μπορούν να κατεβάσουν δημοφιλείς εφαρμογές όπως τα WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, και άλλες. Επιπλέον, το οικοσύστημα HMS, στην Ελλάδα, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις υπηρεσίες των μεγαλύτερων τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), εφαρμογές παραγγελίας φαγητού (efood, ΒΟΧ), εύρεσης ταξί (Taxiplon), τα app των παρόχων τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), και λειτουργίες με συστήματα πληρωμών, όπως το “My Alpha Wallet”.

HUAWEI nova 10 Pro Gspace Adv

Η HUAWEI και οι προγραμματιστές συνεχίζουν να εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του AppGallery και του HMS, ενώ ήδη έχουν ενσωματώσει σε αυτά διεθνείς εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως η Curve και η Revolut. Με όλες αυτές τις εφαρμογές δεν πρόκειται να λείψει τίποτα από κανέναν χρήστη, όπου και αν βρεθεί, όποια ανάγκη και αν θέλει να ικανοποιήσει.

Εγκατάσταση εφαρμογών Google

Μπορεί η HUAWEI να έχει καλύψει ήδη τις περισσότερες ανάγκες, και επιπλέον αυτών, των χρηστών, αλλά ορισμένοι είναι διασυνδεδεμένοι με το οικοσύστημα των εφαρμογών της Google. Η εταιρεία έχει λάβει υπόψη τις ανάγκες αυτών των χρηστών και μέσω του AppGallery προσφέρει τη 3rd party εφαρμογή Gspace που προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της Google.

HUAWEI nova 10 Pro Gspace Adv

Το Gspace δεν περιέχει διαφημίσεις. Επιπλέον, η διαδικασία εγκατάστασης, ρύθμισης, και χρήσης του είναι εξαιρετικά απλή. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, οι χρήστες των HUAWEI τηλεφώνων αποκτούν πρόσβαση στο YouTube, το Gmail, το Google Maps, το Google Docs, το Google Sheets, το Google Drive, και πολλές ακόμα εφαρμογές.

HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro

Η σειρά nova της HUAWEI είχε πάντα ως επίκεντρο την μπροστινή κάμερα, χωρίς όμως να υστερεί σε όλους τους άλλους τομείς. Τα nova 10 δεν αποτελούν εξαίρεση. Γι’ αυτό, η HUAWEI έχει εξοπλίσει το nova 10 Pro με το Multi-Vision Photography και υψηλής ποιότητας διπλούς φακούς μπροστινής κάμερας.

HUAWEI nova 10 Pro Gspace Adv

Στο punch hole των nova 10 υπάρχει η πρώτη 60MP αυτόματης εστίασης κάμερα στη βιομηχανία με 100 μοιρών γωνία και ποιότητα βίντεο 4K. Πρόκειται για την πρώτη που έχει κατασκευαστεί με Instant AF με Quad Phased Detection (QPD) και σε σύγκριση με έναν κοινό φακό αυτόματης εστίασης προσφέρει 30% αύξηση ταχύτητας που βελτιώνει την ανάλυση των ευρυγώνιων εικόνων κατά 119%.

Το σύστημα της μπροστινής κάμερας του HUAWEI nova 10 Pro συμπληρώνει η πρώτη στον κόσμο 8MP Close-up κάμερα με 2X οπτικό ζουμ και έως 5X ψηφιακό ζουμ. Χάρη στην αυτόματη εστίαση μένει πάντα προσκολλημένη στον χρήστη και επιτρέπει τη λήψη κοντινών πορτρέτων με ανάλυση αυξημένη κατά 150%.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το XD Fusion που βελτιώνει την κινητή φωτογραφία σε κάθε λήψη με εμπρόσθιο και οπίσθιο φωτισμό και υψηλού δυναμικού εύρους πολλαπλών εκθέσεων (HDR) για την επίτευξη λεπτών εφέ bokeh, προσφέρουν εξαιρετική ανάλυση και ευαισθησία στο φως, καθώς και την απόλυτη κοντινή εμπειρία πορτρέτου.

Φυσικά, η HUAWEI δεν θα μπορούσε να μην αναπτύξει ένα ισχυρό σύστημα πίσω καμερών. Τα nova 10 διαθέτουν μία ultra vision 50MP και υιοθετεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας RYYB Colour Filter Array, που αυξάνει την πρόσληψη φωτός κατά 40%, σε σύγκριση με τον κοινό αισθητήρα.

Επιπλέον, το πίσω σύστημα καμερών υποστηρίζει Instant AF με QPD και τεχνολογία μηδενικής υστέρησης κλείστρου (ZSL) που προσφέρει ιδανικά αποτελέσματα φωτογραφίας σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό, ενώ διαθέτει τη λειτουργία AI Snapshot. Με αυτά τα συστήματα καμερών ο χρήστης μπορεί να απαθανατίσει κάθε στιγμή της ζωής του, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

HUAWEI nova 10 Pro Gspace Adv

Αν και πολλοί θεωρούν ότι η σειρά HUAWEI nova 10 απευθύνεται κυρίως σε νεανικό κοινό, αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Μπορεί οι νεότεροι να δημοσιεύουν σχεδόν κάθε στιγμή της ζωής τους στα social media, κάνοντας καθημερινά vlogging με μικρού ή μεγάλου μήκους βίντεο, αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ασχολούνται με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Η HUAWEI καλύπτει όσους κάνουν οποιασδήποτε μορφής vlogging ενισχύοντας τα συστήματα καμερών του nova 10 Pro με λειτουργίες όπως το Showcase Focus που φροντίζει για την έξυπνη αλλαγή της εστίασης σε διαφορετικά θέματα, προσφέροντας καθαρό αποτέλεσμα, ακόμη και σε βίντεο που έχουν γυριστεί σε εσωτερικούς χώρους.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ισχυρές δυνατότητες διπλής αυτόματης εστίασης της μπροστινής κάμερας του HUAWEI nova 10 Pro και να τραβήξουν βίντεο με ζουμ 0.7X έως 5X, ενώ με τη λειτουργία picture-in-picture μπορούν να δουν κάθε λεπτομέρεια του προσώπου, του μακιγιάζ, και των αξεσουάρ που φορούν.

Το HUAWEI nova 10 Pro διαθέτει επίσης τη λειτουργία Follow Focus που με την πίσω κάμερα κλειδώνει και ακολουθεί το θέμα του βίντεο, ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται να κουράζουν το χέρι τους μετακινώντας διαρκώς τη συσκευή προς αυτό. Επιπλέον, συνδυάζει τις λειτουργίες audio tracking, καταστολής background ήχου και ευρείας χρωματικής γκάμας P3.

Η σειρά nova 10 ενσωματώνει το Petal Clip, μια εφαρμογή δημιουργίας βίντεο με ένα κλικ, που περιλαμβάνει φωτογραφία κίνησης, σταθεροποίηση βίντεο, διαβάθμιση χρωμάτων, λήψη ήχου, και τεχνολογίες επεξεργασίας για παραγωγή vlog υψηλής ποιότητας εν κινήσει, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

HUAWEI nova 10 Pro Gspace Adv

Τα HUAWEI nova 10 έχουν σχεδιαστεί ως συσκευές καθημερινής έντονης χρήσης, χωρίς θα θυσιάσουν την ποιότητα και το ξεχωριστό design προσδίδει η εταιρεία σε κάθε συσκευή της. Το Star Orbit Craft design της πίσω κάμερας προσθέτει επιπλέον λάμψη και κάνει τα συγκεκριμένα smartphones να ξεχωρίζουν.

Το nova 10 Pro έχει μία λεπτή σιλουέτα 7,88 χιλιοστών και ζυγίζει 191 γραμμάρια, ενώ το απλό nova 10 είναι ακόμη λεπτότερο, στα 6,88 χιλιοστά, και ζυγίζει μόλις 168 γραμμάρια. Ο χρήστης μπορεί να έχει και τα δύο μοντέλα διαρκώς μαζί του, όπου και αν βρίσκεται, χωρίς να ανησυχεί για την αποθήκευση τους.

HUAWEI nova 10 Pro Gspace Adv

Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν οι χρήστες όλες αυτές τις δυνατότητες, χωρίς να σκέφτονται μήπως μείνουν από ενέργεια, η HUAWEI έχει εφοδιάσει τα nova 10 με SuperCharge τεχνολογία γρήγορης φόρτισης η οποία αγγίζει τα 100W στο Pro και τα 66W στο απλό μοντέλο. Το nova 10 Pro μπορεί να αναπληρώσει το 60% της μπαταρίας των 4.500mAh με 10 λεπτά φόρτισης και να φορτίσει πλήρως σε μόλις 20 λεπτά.

Προς αποφυγή της υπερθέρμανσης, η οποία μπορεί να επιβραδύνει τη συσκευή και οδηγεί σε φθορά των εξαρτημάτων της, η HUAWEI έχει εισάγει τη λειτουργία Ultra-Generation VC Liquid Cooling που επιτυγχάνει απαγωγή θερμότητας με καλύτερη ταχύτητα και ομοιομορφία, ενώ παράλληλα υιοθετεί τεχνολογία έξυπνης ανίχνευσης θερμοκρασίας που ανιχνεύει θερμά σημεία στην επιφάνεια του τηλεφώνου και ανακατανείμει βέλτιστα τη θερμότητα.

Επειδή σήμερα οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι και πρέπει να φαίνεται πιο διαδραστικό από ποτέ, τα HUAWEI nova 10 έχουν OLED οθόνες που υποστηρίζουν 1,07 δισ. χρώματα, υψηλό ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 300Hz που προσφέρει στους χρήστες μια ομαλότερη εμπειρία, είτε πρόκειται για καθημερινές λειτουργίες, είτε για περιήγηση στο διαδίκτυο, είτε για άλλες αλληλεπιδράσεις μέσω smartphone.

Στον τομέα του gaming, τα HUAWEI nova 10 έρχονται με το νέο Touch Turbo 2.0, χάρη στο οποίο οι χρήστες μπορούν απλά να κουνήσουν το τηλέφωνο για να ενεργοποιήσουν οποιαδήποτε αντίστοιχη βασική λειτουργία, η οποία βελτιώνει αποτελεσματικά την εμπειρία των παιχνιδιών για κινητά. Επιπλέον, το Stereo Dual Speaking και το εξαιρετικά ευρύ ηχητικό πεδίο Histen, επιτρέπουν στους χρήστες να απολαύσουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου και βίντεο, είτε ακούνε μουσική, είτε παρακολουθούν ταινίες, είτε παίζουν παιχνίδια.

Για το κλείσιμο αφήσαμε τη δικτύωση. Τα HUAWEI nova 10 υποστηρίζουν Wi-Fi 6 Enhancement, και διαμόρφωση 4K QAM που προσφέρει ταχύτερες ταχύτητες μεταφόρτωσης και λήψης με θεωρητικό μέγιστο ρυθμό έως και 3.2Gbps, προσφέροντας εξαιρετικά γρήγορες, ομαλές λήψεις και γρήγορη κοινή χρήση. Όταν βέβαια η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε κατάλληλο router και σύνδεση.

Τα smartphones της σειράς nova 10 διατίθενται σε απόχρωση Starry Silver που συμπληρώνεται από το χρυσό Star Orbit Ring, δίνοντας πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση. Επιπλέον, τα HUAWEI nova 10 διατίθεται στην premium και πιο διακριτική έκδοση Starry Black. Τα δύο διαφορετικά χρωματικά στυλ ανταποκρίνονται τέλεια στις επιλογές μόδας και το προσωπικό στυλ του εκάστοτε χρήστη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.