Σήμερα δημοσιεύεται μια φωτογραφία της οπίσθιας πλευράς του Xiaomi 13 Pro, η πλευρά στην οποία θα βρίσκεται ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά της συσκευής, η κάμερα. Πιο συγκεκριμένα, το επόμενο Pro μοντέλο θα περιλαμβάνει τον ίδιο IMX989 sensor (1”, 50MP) που είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε στο Xiaomi 12S Ultra.

xiaomi 13 pro

Πρόκειται για μια άκρως εντυπωσιακή κάμερα και η Xiaomi είχε φροντίσει να το τονίσει με το σωστό τρόπο στο Xiaomi 12s Ultra, με τη μεγάλη αυτή περιοχή της . Ωστόσο, όμως, κάτι τέτοιο αλλάζει ριζικά στο Xiaomi 13 Pro που έχει ένα πολύ απλό design, παρά το εξαιρετικό σύστημα κάμερας με το οποίο θα εξοπλιστεί. Μάλιστα είναι περίεργο το στήσιμο των καμερών, καθώς οι μεγάλοι φακοί είναι αντιδιαμετρικά στην νησίδα, που το κάνει να φαίνεται κάπως παράτερο.

Όπως ο χρήστης θα παρατηρήσει, ενώ δηλαδή το Xiaomi 12S Ultra είχε σχεδιαστεί σαν ένα εκπληκτικό καμεροκινητό, το Xiaomi 12 Pro μοιάζει κάπως σαν ένα πιο συμβατικό flagship τη στιγμή που έχει το ίδιο εξαιρετικό σύστημα κάμερας, τουλάχιστον ως προς τον έναν αισθητήρα. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν  περισσότερα για τους άλλους δυο.

Το Xiaomi 13 Pro αναμένεται να διαθέτει παραπλήσια χαρακτηριστικά με τον προκάτοχο. Πιο συγκεκριμένα θα έχουμε μια μεγάλη 6.7 ιντσών 120Hz AMOLED οθόνη, με Samsung E6 panel και QHD+ ανάλυση.

xiaomi 12s ultra

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.