Τα Apple Watch Series 8 θα είναι διαθέσιμο σε “νέα απόχρωση του κόκκινου” και δεν αναμένεται να υπάρξει καθυστέρηση στην κυκλοφορία τους, σύμφωνα με leaker που είναι γνωστός ως “ShrimpApplePro”.

Μέσω Twitter, ο ShrimpApplePro αποκάλυψε ότι τα Watch Series 8 θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα σε μεγέθη περιβλήματος 41mm και 45mm, ακριβώς όπως τα Apple Watch Series 7.

Προσθέτοντας επιπλεόν πληροφορίες σε μια προηγούμενη αναφορά σχετικά με τις επιλογές χρώματος των Apple Watch Series 8, ο leaker είπε ότι η επιλογή (PRODUCT)RED θα είναι μια “νέα απόχρωση του κόκκινου”.

Τα Watch Series 8 αναμένεται να είναι διαθέσιμα σε μικρότερο αριθμό χρωμάτων σε σύγκριση με τα Series 7. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν μόνο σε Midnight, Starlight, PRODUCT(RED), και Silver, ενώ δεν περιμένουμε τα Blue και Green.

Το κουτί των Apple Watch Series 8 λέγεται επίσης ότι έχει τον ίδιο σχεδιασμό με των Watch Series 7, αλλά με περισσότερη κόλλα στα pull-tabs, ώστε να αφήσει ίχνη κόλλας με στόχο την με μεγαλύτερη σαφήνεια επιβεβαίωση ότι το κουτί έχει ανοιχτεί.

Η τροποποιημένη συσκευασία πιστεύεται ότι ισχύει και για τα iPhone 14. Πηγές που μίλησαν στον ShrimpApplePro είπαν ότι τα περιεχόμενα του κουτιού των Watch Series 8 παραμένουν σε μεγάλο βαθμό τα ίδια με αυτά των Series 7.

Επιπλέον, ο leaker ανέφερε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει δύο ακόμα μοντέλα, το Pro και το SE. Σχετικά με το SE είπε ότι δεν θα δούμε καμία μεγάλη διαφορά. Όσον αφορά το Pro των 47mm – σύμφωνα με τον Ross Young, το κατονόμασε ως Apple Watch Series 8 Pro και είπε ότι έχει ένα μυστικό που θα μάθουμε στην παρουσίαση, ενώ επισήμανε ότι θα είναι το One more thing του event.

Πέρυσι, τα Apple Watch Series 7 κυκλοφόρησαν σχεδόν ένα μήνα μετά την ανακοίνωσή τους και υπέφεραν από σοβαρές καθυστερήσεις στην αποστολή. Ο leaker είπε ότι τα επίπεδα αποθεμάτων του Apple Watch Series 8 είναι επαρκή, γεγονός που οδηγεί στην υπόθεση ότι θα δούμε λίγη έως καθόλου καθυστέρηση αποστολής, κατά την κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.