Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά των Apple Watch Series 8 θα είναι ο αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος, ο οποίος ενδεχομένως δεν θα κάνει αυτό που οι περισσότεροι περιμένουν ή πιστεύουν.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι περιορισμένες δυνατότητες που θα έχει ο αισθητήρας κατά την κυκλοφορία των ρολογιών είναι κάτι το αναμενόμενο, αλλά πολλαπλές αναφορές δείχνουν τα πλάνα της Apple.

Σύμφωνα με πηγές, ο αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος των Apple Watch 8 έχει σχεδιαστεί κυρίως για να βοηθά τον προγραμματισμό γονιμότητας, δίνοντας στις γυναίκες πληροφορίες για τον κύκλο ωορρηξίας.

Επιπλέον, ο αισθητήρας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της ανίχνευσης προτύπων κατά την παρακολούθηση του ύπνου. Η εταιρεία έχει ενισχύσει αυτό το κομμάτι σε επίπεδο λογισμικού, οπότε φαντάζει λογική η συνδρομή hardware.

Στο μέλλον αναμένεται ο αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος των Apple Series Watch 8 και των διαδόχων τους να συμβάλει στην ενημέρωση του χρήστη ότι έχει πυρετό, αλλά αυτό θα συμβεί όταν η Apple τελειοποιήσει τους αλγόριθμους της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.