Το τελευταίο διάστημα η αγορά πραγματικά βρίθει από προτάσεις αγοράς κλειδιών για Windows 10 τα οποία είναι πραγματικά φθηνά και σου επιτρέπουν να κάνεις αυθεντικά τα Windows σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

godeal24

Μια τέτοια λύση που πραγματικά δουλεύει είναι και το Godeal24 το οποίο σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις εξαιρετικά φθηνά κλειδά για Office που ξεκινούν από 13.32 ευρώ και Windows 10 που ξεκινούν από 7.59 ευρώ. Το βασικότερο όμως είναι όταν αγοράσεις κάτι από τα παρακάτω στηρίζεις την προσπάθειά μας, χωρίς να πληρώσεις ούτε ένα ευρώ παραπάνω.

62% έκπτωση στο Microsoft Office 2021 με τη χρήση του κουπονιού “SGO62”

Μέσω του Godeal24 ο χρήστης μπορεί να αγοράσει τα Windows 10 Home με μόλις 7.51 ευρώ και τα Windows 10 Pro με μόλις 7.59 ευρώ. Έτσι θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 11. Αν αγοράσεις περισσότερα κλειδιά η τιμή πέφτει στα 6.13 ευρώ ανά άδεια.

50% έκπτωση στο λειτουργικό των Windows  με τον κωδικό ” SGO50″

62% έκπτωση στα Bundles και σε πλήθος εκδόσεων MS Office με τον κωδικό “SGO62”

>>> Get More

Αλλά και Enterprise εκδόσεις μπορείς να βρεις πιο φθηνά με τον κωδικό SGO50

Το Godeal24 έχει ένα πλήρως εξοπλισμένο κατάλογο με 100% εγγυημένων και πλήρως λειτουργικών κλειδιών. Σε αυτό, εκτός από το λειτουργικό της Microsoft θα βρεις και προτάσεις της σειράς IOBIT, Ashampoo και πλήθος άλλων στις καλύτερες τιμές.

Το Godeal 24 είναι ένας reseller κλειδιών Microsoft και άλλου είδους IT software, επιτρέποντάς σου να αγοράσεις Windows και Microsoft Office στις καλύτερες τιμές. Τα κλειδιά είναι εφ΄όρου ζωής, δηλαδή λειτουργούν χωρίς κανέναν περιορισμό. Η αξιοπιστία του καταστήματος αντικατοπτρίζεται στο Trustpilot με το πλήθος των θετικών αξιολογήσεων που έχει το κατάστημα.  Προσφέρει 24/7 υποστήριξη και για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους στο email που αναφέρεται παρακάτω.

Contact Godeal24: [email protected]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.