Η ομάδα του picodi.com έδωσε στη δημοσιότητα το iPhone Index 2021 που ενσωματώνει τις τιμές του iPhone 13 Pro (128) και το εισόδημα κατά μέσο όρο σε διάφορες χώρες, προκειμένου να μπορέσει να μετρήσει πόσες ημέρες εργασίας χρειάζεσαι για να αποκτήσεις τις νέες συσκευές της Apple.

Όπως φαίνεται στο γράφημα, στην Ελλάδα χρειαζόμαστε 25.1 εργάσιμες ημέρες για να μπορέσουμε να το αγοράσουμε, αν και θεωρούμε κάπως αισιόδοξες τις εκτιμήσεις, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Ελλάδας. Ο Τούρκος εργαζόμενος χρειάζεται τις περισσότερες ημέρες, με τον αριθμό να φθάνει τις 92, ενώ τις λιγότερες χρειάζεται ο Ελβετός.

Μεθοδολογία και πηγή δεδομένων

Το iPhone Index 2021, υπολογίστηκε βάσει των τιμών του iPhone 13 Pro 128GB που ανακοίνωσε η Apple στα τοπικά Apple και authorised seller websites. Οι μέσοι μισθοί σύμφωνα με το Picodi.com αντλήθηκαν από τις ιστοσελίδες των αρμόδιων Υπουργείων κάθε χώρας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Mε 490 ευρω που παιρνω και δουλευω ολο το μηνα (10ωρα)και αυτο κοστιζει 1200 δεν νομιζω.εκτος αν ο μισθος ειναι της γερμανιας και μπερδευτηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.